Ιανουάριος 2017

Θέλει να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους ο Ντιμπάλα

Μπορεί στην Ιταλία να γίνεται λόγος πως Γιουβέντους και Πάουλο Ντιμπάλα έχουν συμφωνήσει για ανανέωση της συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2021, αλλά ισπανικές πηγές αναφέρουν ότι ο Αργεντινός είναι απογοητευμένος στο Τορίνο κι επιθυμεί να αποχωρήσει κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Βέβαια, όπως προκύπτει απ' το εν λόγω ρεπορτάζ, ο 23χρονος θέλει να αφήσει τη "Γηραιά Κυρία" για ομάδα της Ισπανίας. Η Ρεάλ Μαδρίτης συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες χωρίς, ωστόσο, να αποκλείεται πιθανό φλερτ της Μπαρτσελόνα.

Δανεικός στη Φούλαμ ο Πέτσος

Στο αγγλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Φούλαμ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θάνος Πέτσος. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα 'Telegraph', ο Ελληνας διεθνής μέσος βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για την ολοκλήρωση του δανεισμού του στη Φούλαμ, που αγωνίζεται στην Τσιάμπιονσιπ, από τη Βέντερ Βρέμης, όπου δεν έχει αγωνιστικό χρόνο.

Ολυμπιακός: η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην EuroLeague

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τους τελευταίους περίπου δύο μήνες στην EuroLeague. Έχει καλό μομέντουμ, έχει βρει ρυθμό, αξιοποιεί στο έπακρο την χημεία, την συνοχή και την ομοιογένεια που τον χαρακτηρίζουν, καθώς διαθέτει έναν ισχυρό βασικό κορμό παικτών, αθλητών που παίζουν χρόνια μαζί, γνωρίζοντας καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου.

Χωρίς Λέτο με ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκός

Χωρίς τον Σεμπαστιάν Λέτο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 19η αγωνιστική. 

Ο Αργεντινός επιθετικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΚ και με απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη θα εκτίσει την ποινή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες. 

Στις 25/01 το Άρης - Ολυμπιακός

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των εξ αναβολής αγώνων, που είχαν αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας, όπως και των επαναληπτικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Από την Επιτροπή Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων ανακοινώνεται το μερικώς αναμορφωμένο πρόγραμμα για την 1η και 2η αγωνιστική της 3ης φάσης περιόδου 2016-2017, μετά την αναβολή αγώνων λόγω των πρόσφατων ακραίων καιρικών φαινομένων.

Παρέμεινε στην 42η θέση η Ελλάδα...

Δεν άλλαξε η θέση της εθνικής ομάδας στην μηνιαία παγκόσμια κατάταξη της FIFA. Συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εξακολουθεί να καταλαμβάνει την 42η θέση.

Σχετικά με τις θέσεις των αντιπάλων της εθνικής στο 8ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αξίζει να σημειωθεί ότι η Κύπρος παρέμεινε στην 116η θέση, όπως και το Βέλγιο στην 5η θέση στον κόσμο, η Βοσνία Ερζεγοβίνη στην 27η, η Εσθονία υποχώρησε μια θέση (117η) και το Γιβραλτάρ παρέμεινε στην 205η θέση.

Αναβολή στο Άρης - Ολυμπιακός

Οι κακές καιρικές συνθήκες που πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας δημιουργούν προβλήματα στη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το Λεβαδειακός - ΑΕΚ, η ΕΠΟ αποφάσισε να αναβάλλει και τον αγώνα μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη (11/01, 19:30).

Ο αμυντικός Πλατανιάς και ο αμυντικός Παναθηναϊκός

Με την αναμέτρηση Πλατανιάς – Παναθηναϊκός στις 19:30 ολοκληρώνεται απόψε η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Δύσκολο έργο θα έχουν οι Χανιώτες, που μπορεί να ενισχύονται με την επιστροφή του Μπανανά όμως θα απουσιάσει ο Γκνιάτιτς που εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής και ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

Το "καυτό" 48ωρο για Ροντρίγκες

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στο οποίο θέλει να δώσει συνέχεια στην βαθμολογική ανάκαμψή του, όμως η υπόθεση της ενδεχόμενης πώλησης του απόντα της αναμέτρησης, Γκάρι Ροντρίγκες είναι αυτή που κυριαρχεί στις συζητήσεις των οπαδών της ομάδας και αυτή που απασχολεί πιο έντονα τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του.

Όλοι, βέβαια, θέλουν νίκη και μόνο νίκη το απόγευμα, γιατί αν αυτό δεν συμβεί με απόντα τον Ροντρίγκες, το κλίμα δυσαρέσκειας γύρω και από την ΠΑΕ και από τον ποδοσφαιριστή θα γίνει πιο έντονο.