Θέλει να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους ο Ντιμπάλα

Μπορεί στην Ιταλία να γίνεται λόγος πως Γιουβέντους και Πάουλο Ντιμπάλα έχουν συμφωνήσει για ανανέωση της συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2021, αλλά ισπανικές πηγές αναφέρουν ότι ο Αργεντινός είναι απογοητευμένος στο Τορίνο κι επιθυμεί να αποχωρήσει κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Βέβαια, όπως προκύπτει απ' το εν λόγω ρεπορτάζ, ο 23χρονος θέλει να αφήσει τη "Γηραιά Κυρία" για ομάδα της Ισπανίας. Η Ρεάλ Μαδρίτης συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες χωρίς, ωστόσο, να αποκλείεται πιθανό φλερτ της Μπαρτσελόνα.

Άξιο αναφοράς είναι ότι πρόσφατο (11/1) δημοσίευμα ανέφερε ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι ο διακαής πόθος του Φλορεντίνο Πέρεθ και είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση, η οποία θα φτάσει το εξωπραγματικό ποσό των 105 εκατ. ευρώ!

Πάντως, αν υπολογίσουμε το περιστατικό ανάμεσα σε Ντιμπάλα και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τότε η φυγή του πρώτου απ' τους πρωταθλητές Ιταλίας δεν φαντάζει απίθανη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αργεντινός έγινε αλλαγή στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης Σασουόλο - Γιουβέντους (29/1) και κατά την έξοδό του δεν έδωσε το χέρι του στον Ιταλό τεχνικό, με τις "σειρήνες" για πιθανή αποχώρηση να έρχονται ξανά στο προσκήνιο.