Ιούλιος 2020

Ο Γιάννης παραδέχεται ότι είχε πρόσβαση στο στεφάνι κατά τη διάρκεια της διακοπής του NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο έλαβε συμπάθειά από ορισμένα μέρη όταν δήλωσε κατά τη διάρκεια του κλεισίματος της πανδημίας του ΝΒΑ ότι ήταν απομονωμένος στο σπίτι χωρίς πρόσβαση σε στεφάνι μπάσκετ.

Αποδεικνύεται ότι το σχόλιο ήταν λίγο παιχνιδιάρικο από το αστέρι των Milwaukee Bucks.

"Όποιος εκεί έξω πίστευε ότι δεν είχα πρόσβαση σε γυμναστήριο, δεν με ξέρουν καν", δήλωσε ο Αντετοκούμπο την Τρίτη μετά την προπόνηση των Bucks στο «φούσκα» του ΝΒΑ κοντά στο Ορλάντο. "Λοιπόν, απλά το είπα για να προσπαθήσω να βγώ λίγο μπροστά από τον ανταγωνισμό."

Ο ΠΑΟΚ σπάει το αήττητο ρεκόρ του Ολυμπιακού

Δύο ημέρες μετά την επιστροφή των επτά πόντων του από το Δικαστήριο Διαιτησίας Αθλητισμού, ο ΠΑΟΚ έσπασε το αήττητο ρεκόρ του Ολυμπιακού με νίκη 1-0 στον Πειραιά την Κυριακή, παραμένοντας τρεις βαθμούς μπροστά από την αντίπαλη ΑΕΚ στη δεύτερη θέση.

Ο ΠΑΟΚ ήταν τελείως διαφορετικός από την ομάδα που είχε χάσει εντός έδρας από την ΑΕΚ και ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, για να δημιουργήσει αρκετές πιθανότητες και να εξασφαλίσει τη νίκη στον χρόνο του τραυματισμού μέσω του παρθενικού γκολ του Enea Mihaj με τον σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έμαθα πολλά πράγματα από τον Roger Federer

Ο Έλληνας σταρ του τένις Στέφανος Τσιτσιπάς θυμήθηκε την πρώτη του προπονητική περίοδο με τον Ελβετό θρύλο του τένις Ρότζερ Φέντερερ.

Σε μια συνέντευξη στον Ubitennis, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος είναι σήμερα η Νο. 6 στον κόσμο, σχολίασε: «Την πρώτη φορά ήταν απίστευτο. Νόμιζα ότι ονειρευόμουν, ειλικρινά».