Δεκέμβριος 2013

Full Movie: Open Range

Μια από τις καλύτερες ταινίες του Kevin Costner βρήκε η ομάδα μας κάνοντας τη γύρα της στο Youtube. Ο λόγος για το Open Range ένα καταπληκτικό γουέστερν που μπορείτε να απολαύσετε ανά πάσα ώρα και στιγμή με την παρέα σας.

Enjoy your movie Night

Δώρο από εμάς η ταινία A Christmas Carol

Όπως και κάθε χριστούγεννα οι ταινίες που αφορούν την αγαπημένη γιορτή του κόσμου έχουν την τιμητική τους.

Ψάξαμε στο δαίδαλο του Youtube και βρήκαμε την πλήρη έκδοση της κλασσικής χριστουγεννιάτικης ταινίας A Christmas Carol.

Απολαύστε την μαζί με παρέα και ανακαλύψτε το νόημα των χριστουγέννων

Πα-Τερας στην Κύπρο χτύπησε με ξύλο της 11χρονη κόρη του

Η βία δεν έχει θέση στην κοινωνία των ανθρώπων, ειδικά δε όταν το θύμα βίας είναι το ανυπεράσπιστο παιδί από το ίδιο το πρόσωπο που θα έπρεπε να το στηρίζει και να το προστατεύει, τον γονιό του.
Τα παραπάνω επεσήμανε η Δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, Στέλλα Μέσσιου, καταδικάζοντας σε φυλάκιση τριών μηνών με τριετή αναστολή 41χρονο πατέρα ο οποίος παραδέχθηκε ότι χτύπησε την εντεκάχρονη κόρη του.

Η αποκάλυψη του αδικήματος έγινε όταν η δασκάλα της μικρής παρατήρησε ότι εκδήλωνε επιθετική συμπεριφορά προς τους συμμαθητές της.

Πείτε τα κάλαντα στο Εθνικό Ιδρυμα Αποκατάστασης αναπήρων

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 9.15π.μ. θα συναντηθούμε με τα παιδιά των κατηχητικών της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στην... πύλη του Εθνικού Ιδρύματος Αποκαταστάσεως Αναπήρων στους Αγίους Αναργύρους Αττικής στην Ανάκασα,για να πούμε παραδοσιακά κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους ασθενείς. Όσοι έχετε μουσικά όργανα, όσοι έχετε ωραία φωνή ,όσοι δεν έχετε ωραία φωνή., μα ωραία καρδιά .Καλοδεχούμενοι όλοι!! Τα Χριστούγεννα ας κάνουμε δώρο την καρδιά μας. Σας περιμένουμε!

Απολαύστε All Time Classic Ταινία: The deadly companions

Το Youtube όπως ξέρουμε όλοι είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα με βίντεο που υπάρχει στον κόσμο.

Διαδικτυακές εκπομπές, αναζήτηση καλλιτεχνών, διαφημίσεις.. όλα σε μια σελίδα η οποία θα μπορούσε να παρομοιαστεί με το καλύτερο και πιο interactive διαδικτυακό κανάλι στον κόσμο.

Αν ψάξετε καλά μπορείτε να βρείτε ολόκληρες ταινίες με υπότιτλους και χωρίς.

Εμείς στο παρακάτω βίντεο για τους λάτρεις των Γουέστερν σας δίνουμε την All Times Classic ταινία:

The Deadly Companions

Τέρενς Κουίκ: Αλητεία Στουρνάρα οι νέες φορολογικές ρυθμίσεις

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:
«Έλεος! Για τρίτη φορά μέσα σε έξι μήνες, η Συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ φέρνει εκτάκτως, ως Χριστουγεννιάτικο μαύρο δώρο, νέες φορολογικές ρυθμίσεις, που τσακίζουν όλους τους ισοπεδωμένους Έλληνες και κυρίως την Μικρομεσαία ραχοκοκαλιά της οικονομίας, την οποία και αποτελειώνουν με την 80% προκαταβολή.

Η αιφνιδιαστική αυτή ενέργεια του Γιάννη Στουρνάρα, συνιστά πολιτική αλητεία, με τις ευλογίες Σαμαρά - Βενιζέλου.

Θέμα τουρκικής μειονότητας από Νταβούτογλου

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας - Τουρκίας για το Κυπριακό, τις μειονότητες και τις διμερείς σχέσεις
«Καλοπιστία» από την πλευρά των Τουρκοκυπρίων, προκειμένου να επέλθει συμφωνία επί της κοινής διακήρυξης για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, ζήτησε ο υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο ομόλογό του, Αχμέτ Νταβούτογλου.

Τέλη κυκλοφορίας: Ούτε μισό εκατομμύριο ιδιοκτήτες δεν έχουν πληρώσει

Λίγες μόνο ημέρες πριν από τη διορία για τα τέλη κυκλοφορίας, από τις 5.5 εκατ. βεβαιώσεις που έχουν εκδοθεί μόνο... 370.000 πολίτες έχουν προχωρήσει στην τακτοποίηση της πληρωμής.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για την πληρωμή των τελών εκπνέει μόλις σε 20 ημέρες, στα τέλη του έτους.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, επιπλέον 30.000 πολίτες έχουν καταθέσει τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους στις Εφορίες, λόγω αδυναμίας πληρωμής των τελών.

Η εφαρμογή για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας είναι διαθέσιμη στο σύστημα TaxisNet.
iefimerida.gr

10.000 Διαδηλωτές στην πλατεία Κιέβου

Περισσότεροι από 10.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στην πλατεία Ανεξαρτησίας στο Κίεβο παρά την επέμβαση της ουκρανικής αστυνομίας τα ξημερώματα κατά του πλήθους...
που διαδήλωνε ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης να αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις για την εμπορική συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και να αποκαταστήσει τους οικονομικούς δεσμούς με τη Ρωσία, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Θεραπευτικός αυνανισμός; Απίστευτο και όμως αληθινό

Είναι θέμα ταμπού που συνοδεύεται από πολλούς μύθους. Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς προκαλούν γέλια με δάκρυα. Ο λόγος περί...αυνaνισμού για τον οποίο έχουν χυθεί τόννοι μελανιού ενώ συνοδεύεται από «μύθους ότι προκαλεί τύφλωση, τρέλα, καταστροφή των σeξουαλικών οργάνων και στειρότητα.

»Είναι τόσο γελοίοι ώστε προκαλεί έκπληξη που υπάρχουν άνθρωποι ακόμη και σήμερα οι οποίοι τους πιστεύουν», τονίζουν αυστραλιανοί επιστήμονες οι οποίοι καταρρίπτουν τα όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε αφού διαπίστωσαν πως η αυτοϊκανοποίση προάγει την καλή υγεία.

Σελίδες