Μάρτιος 2018

Υποβιβασμός για τον Παναθηναϊκό;;;

Ο Παναθηναϊκός είχε πάρει προθεσμία από την ΟΥΕΦΑ, μέχρι την 1η Μαρτίου για να ρυθμίσουν τα χρέη της ομάδας ώστε να αποφύγουν την επιβολή ποινής.

Το αδιανόητο είναι ότι οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ αγνόησαν την πρόταση αυτή και δεν επικοινώνησαν ποτέ με την αρμόδια υπηρεσία.

Έτσι ο πρόεδρος του οικονομικού ελέγχου συλλόγων, ο κύριος Ροντρίγκες, έστειλε εκ νέου επιστολή στην ομάδα γνωστοποιώντας αυτό το γεγονός.

Πόρτα από τη FIFA;

Η FIFA έχει φτάσει στα όριά της με το Ελληνικό ποδόσφαιρο και μια πιθανή «έξοδος» της Ελλάδας από την παγκόσμια ομοσπονδία, φαντάζει ακόμη πιο πιθανή.
Ο Υφυπουργος αθλητισμού κ. Βασιλειάδης, συνέταξε κάποιες προτάσεις που εγκρίθηκαν από την ΕΠΟ αλλά και από τις διεθνείς ομοσπονδίες.
Δυστυχώς όμως δεν έγιναν αποδεκτές από όλες τις ομάδες.

Από τις 16 της Α κατηγορίας, οι 4 απάντησαν με ΟΧΙ. Αυτές είναι οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΛ και Ξάνθη. Χωρίς ομοφωνία όπως καταλαβαίνετε δε γίνεται να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Βγήκε τώρα! Η απόφαση για τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Η διαδικασία σήμερα κράτησε σχεδόν 5 ολόκληρες ώρες! Η ομάδα του ΠΑΟΚ ζήτησε να πάρει αναβολή για να καταθέσει και ο κύριος Κομίνης αλλά το αίτημά τους δεν έγινε αποδεκτό.

Έτσι η απόφαση για το αποτέλεσμα του επεισοδιακού ντέρμπι αναμένεται να βγεί από την Τετάρτη και μετά.

Εν τω μεταξύ η FIFA έχει εκφράσει την επιθυμία της να τιμωρηθεί αυστηρά και προς παράδειγμα όλων, η ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και ο Σαββίδης.

Δεν έχει ξανασυμβεί! Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου διακόπτεται...

Είναι πλέον επίσημο!!! Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, διακόπτεται επ’αόριστον! Μετά την συζήτηση του πρωθυπουργού με τον κ. Βασιλειάδη έγινε και η επίσημη ανακοίνωση.

Ο λόγος που προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, είναι για να μπορέσουν χωρίς πίεση να αποφασίσουν για τις ποινές που θα πρέπει να επιβληθούν σε όλους τους υπεύθυνους για την κατάντια στο φετινό μας πρωτάθλημα.

Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο διεθνή ποδοσφαιριστή...

Όλη η Ιταλία αλλά και ο παγκόσμιος ποδοσφαιρικός κόσμος, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από το άκουσαμ της είδησης για τον ξαφνικό χαμό του αρχηγού της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι.

Ο 31 χρόνων διεθνής παίκτης, βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο που διέμενε η ομάδα του για τον αγώνα με την Ουντινέζε. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν είναι ακόμη γνωστά αν και πιθανολογείται ο θάνατος να προήλθε από καρδική ανακοπή.

Αυτοκτονία στον Ολυμπιακο;

Αφού ολοκληρώθηκε η 24η αγωνιστική, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας βρίσκουμε την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να την πλησιάσει ακόμη περισσότερο.

Οι ερυθρόλευκοι για τα όσα είχαν διαδραματιστεί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, είχαν τιμωρηθεί αρχικά με αφαίρεση 3 βαθμών. Η έφεση για αυτό, ακόμη εκκρεμεί και έτσι στην επίσημη βαθμολογία δεν έχει ακόμη υπολογιστεί αυτή η μείωση της βαθμολογίας.

Αναμένεται επίσης και το αποτέλεσμα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ λόγω του «ρολού της ταμειακής».