Οκτώβριος 2017

Super League: Ο Αραούχο είχε τη λύση στη Νέα Σμύρνη

Η ΑΕΚ επανήλθε στις νίκες μετά την «παρένθεση» της ήττας στο ΟΑΚΑ από τον Ατρόμητο και παίζοντας ψυχωμένα νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και παρέμεινε στο -2 από την πρωτοπόρο ομάδα του Περιστερίου, ύστερα από 9 αγωνιστικές.

Η Ένωση κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, όμως είχε και πάλι πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων, παρότι στις φάσεις του 35ου και 36ου λεπτού τόσο ο Λιβάια όσο και ο Σιμόες είδαν τον Κότνικ να πραγματοποιεί μεγάλες επεμβάσεις στις προσπάθειές τους.

Η ατάκα του Σάντος στον Κριστιάνο Ρονάλντο για το βραβείο

Να σχολιάσει την νέα διάκριση του Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε από τον Φερνάντο Σάντος το πορτογαλικό πρακτορείο ειδήσεων. Και εκείνος το έκανε αλλά και με μοναδικό τρόπο.

«Δεν υπήρχε κάποιος στον κόσμο αυτόν που να βλέπει ποδόσφαιρο και να μην πίστευε ότι ο Κριστιάνο έπρεπε να κερδίσει αυτή τη διάκριση φέτος. Είχε μια εξαιρετική σεζόν και πιστεύω ότι δεν αμφέβαλε κανείς για αυτό», αναφέρει ο Φερνάντο Σάντος ο οποίος αφού τονίζει ότι όλοι στην Πορτογαλία πρέπει να είναι υπερήφανοι για την νέα μεγάλη επιτυχία του Κριστιάνο Ρονάλντο καταλήγει...

Απόφαση-σκάνδαλο για Μολέδο, χάνει Ολυμπιακό!

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ (που κινήθηκε ύστερα από καταγγελία της ΑΕΛ) επέβαλε στον Βραζιλιάνο στόπερ του Παναθηναϊκού ποινή τριών αγωνιστικών για «βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά» στο ματς Κυπέλλου με την ομάδα της Λάρισας. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα ματς με Λαμία εκτός, Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός (Κύπελλο) και Ολυμπιακό εντός.

Μουντιάλ 2018: Με Κροατία στα μπαράζ η Ελλάδα

Η Κροατία θα είναι η αντίπαλος της Ελλάδας στα μπαράζ πρόκρισης για τους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Πολύ δύσκολη ήταν η κλήρωση των αγώνων μπαράζ των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας για την Ελλάδα, καθώς στο δρόμο της για την τελική φάση της διοργάνωσης βρέθηκε η δεύτερη πιο ισχυρή ομάδα από το αντίστοιχο γκρουπ (θεωρητικά η πιο δυνατή ήταν η Ιταλία).

Νέα προσφυγή στο ΣτΕ κατά του γηπέδου της AEK

Παρότι η πρώτη φάση των εργασιών στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, οι άνθρωποι της ΑΕΚ αλλά και της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε» δεν σταματούν να βρίσκουν εμπόδια για την «Αγια-Σοφιά».

Οι άνθρωποι της Ένωσης που «τρέχουν» για το πρότζεκτ του γηπέδου θα κληθούν να πάνε στο ΣτΕ στις 18 Οκτωβρίου, αυτή την φορά για προσφυγή εναντίον της Μελέτης Περιβαντολογικών Επιπτώσεων. Εκτός αυτού έχει γίνει ακόμη μία προσφυγή στη Διεύθυνση Δασών, από άτομα που είναι τόσο κατά της υπογειοποίησης όσο και του γηπέδου.

Όλες οι υποψηφιότητες για τη «Χρυσή Μπάλα»

Το γαλλικό περιοδικό France Football έκανε γνωστούς όλους τους ποδοσφαιριστές (συνολικά 30) που θα διεκδικήσουν τη «Χρυσή Μπάλα» για το 2017.

Τη μερίδα του λέοντος κατέχει η Ρεάλ Μαδρίτης με επτά παίκτες, μεταξύ των οποίων τον κάτοχο Κριστιάνο Ρονάλντο και τους Μαρσέλο, Σέρχιο Ράμος, Τόνι Κρόος,Ίσκο, Καρίμ Μπενζεμά και Λούκα Μόντριτς, την ώρα που η Μπαρτσελόνα έχει μόνο τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες.

«Τέλος» στην καριέρα του έβαλε ο Διαμαντόπουλος

Την απόφαση να αποχωρήσει από τα παρκέ πήρε ο Γιώργος Διαμαντόπουλος.

«Τίτλους τέλους» έβαλε στην καριέρα του ο άλλοτε άσσος του Πανιωνίου, ο οποίος με δήλωσή του στα social media ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «1997-2017 Μια μεγάλη μπασκετική ζωή έφτασε στο τέλος της. Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα πολύ γι' αυτήν την απόφαση, όμως προτεραιότητα πλέον στη ζωή μου είναι η κόρη μου.