Μάρτιος 2017

Το μήνυμα-γρίφος του Δώνη πριν την εξαφάνιση

Ενα μήνυμα που προκαλεί ερωτηματικά, φέρεται να έστειλε ο Γιώργος Δώνη στην νυν σύζυγό του, Ειρήνη, λίγο πριν την εξαφάνισή του. Σε μια 'περιπέτεια' που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος με με τον 47χρονο τεχνικό να εντοπίζεται από τις Αρχές στο Ντουμπάι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας 'Live Sport' ο Γιώργος Δώνης είχε στείλει ένα περίεργο μήνυμα στη δεύτερη σύζυγό του, Ειρήνη και το οποίο ανέφερε: 'Φεύγω, επιστρέφω, μη με ψάξετε', με τα ίχνη του να χάνονται στη συνέχεια

Στο... ραντάρ της ΑΕΚ ο Αντετοκούνμπο!

H AEK βρίσκεται στην τελική ευθεία της φετινής σεζόν, όμως ο προγραμματισμός ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου έχει ξεκινήσει...

Τα ματς της ημέρας - Τι δείχνει η τηλεόραση

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια για την Εuroleague ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης (23/3).

Φουντώνει η μάχη για την επιβίωση

Μετά την ήττα του Ηρακλή στα Περιβόλια από τον Πλατανιά με 1-0, ο 'γηραιός' παρέμεινε στους 16β. και μαζί με την ισόβαθμη Βέροια, βρίσκεται εντός στη ζώνη του υποβιβασμού μετά και την ολοκλήρωση της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος κορυφώνεται η μάχη ανάμεσα σε πέντε ομάδες για την παραμονή στην κατηγορία.

Η ΑΕΛ με τους 24β., έχει διαφορά έξι βαθμών από Ηρακλή και Βέροια, αισθάνεται πιο άνετα, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρη, καθώς μεταξύ άλλων, στα εναπομείναντα παιχνίδια θα αντιμετωπίσει τους ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Παναθηναϊκό.

Sold out για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο "Απόστολος Νικολαΐδης" στο κυριακάτικο (19/3, 19:30) αιώνιο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακού. Όπως ανακοίνωσε η πράσινη ΠΑΕ στο σάιτ της, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, αφού εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια. Η δίψα του κόσμου είναι μεγάλη για τη μητέρα των μαχών, με την ελπίδα να μην συμβεί στο γήπεδο ό,τι τα δυο προηγούμενα χρόνια και να κυλήσουν όλα ομαλά.

Νικητής στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός 70-63 την ΑΕΚ

Ολυμπιακός επικράτησε 70-63 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική της Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» με αυτή τη νίκη παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πολυτιμότερος παίκτης των νικητών ήταν ο Ματ Λοτζέσκι με 17 πόντους, ενώ ο Πρίντεζης έκανε νταμπλ-νταμπλ με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από 10 πόντους σημείωσαν οι Μπιρτς και Μάντζαρης. Για την ΑΕΚ, η οποία γνώρισε την πρώτη της φετινή εντός έδρας ήττα στην Α1 ο Ντίξον με 14 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ, ενώ 11 σημείωσε ο Μαυροκεφαλίδης.

Ανθρώπινα κτήνη έβαψαν σκύλο με τα χρώματα της ΑΕΚ

Υπάρχουν ώρες που αναρωτιέσαι αν έχει μείνει ίχνος ανθρωπιάς και σεβασμού στην κοινωνία μας. Έρχονται ώρες που εμείς οι πολλοί, θέλουμε να ελπίζουμε, ερχόμαστε αντιμέτωποι με την ανήθικη, παράλογη και εγκληματική πράξη του ενός.

Μία τέτοια πράξη είναι και η ακόλουθη: κάποιος φερόμενος ως υποστηρικτής ενός ιστορικού αθλητικού σωματείου, κακοποίησε έναν σκύλο, ο οποίος δείχνει να είναι αδέσποτος. Η κακοποίηση των ζώων εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο βίαιης συμπεριφοράς του ατόμου, η οποία συνδέεται άμεσα με την κατάχρηση εξουσίας.

Τελικά ποιος σκοράρει στο 54122;

Εδώ και κάμποσο καιρό μου στέλνουν διάφορες κορασίδες μηνύματα στο κινητό μου από το νούμερο 54122. Στην αρχή νόμιζα πως είναι διαφημιστικά και δε τα διάβαζα καν.
Μια μέρα μου ήρθαν δυο-τρία απανωτά και είδα πως πρόκειται για μια κοπελίτσα που ήθελε να κάνει γνωριμία.
Είχα ακούσει ότι όλα αυτά τα πενταψήφια χρεώνουν κάθε μήνυμα και που στέλνεις και που σου στέλνουν, θυμήθηκα ότι είχα κάτι περίεργες χρεώσεις που δε θυμόμουν στο προηγούμενο λογαριασμό.

Tags: