Αύγουστος 2015

Κάμεραμαν έβαλε κατά λάθος τρικλοποδιά στον Μπολτ.

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο άτυχος κάμεραμαν ο οποίος κατάφερε να ρίξει τον Γιουσέιν Μπολτ στο έδαφος!

Ο Μπολτ, που φέτος παίρνει το ένα χρυσό μετάλλιο μετά το άλλο, βρέθηκε με την πλάτη στο έδαφος, όταν ο κακόμοιρος κάμεραμαν θέλησε να πάρει μερικά κοντινά πλάνα του ταλαντούχου αθλητή, μην υπολογίζοντας όμως σωστά την απόσταση.

Το αποτέλεσμα; Να του κάνει ένα θεαματικό τάκλιν και να βρεθουν και οι δύο στο έδαφος μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα! Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς και ο Μπολτ το αντιμετώπισε με χιούμορ.

Δείτε το βίντεο:

Tags: 

Αθλητής πλήρωσε το ταξί με το χρυσό του μετάλλιο!

Ένας πρωταθλητής σφύρας παγκόσμιας εμβέλειας κατέληξε να πληρώσει τον οδηγό ταξί που του προσέφερε τις υπηρεσίες του με το χρυσό μετάλλιο που είχε μόλις κερδίσει, αντί να του δώσει χρήματα!

Ο λόγος φυσικά για τον Πολωνό Pawel Fajdek, ο οποίος αμέσως μετά τη νίκη του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Πεκίνο, αποφάσισε να το γλεντήσει καταναλώνοντας απερίγραπτες ποσότητες αλκόολ.

Tags: 

Βαρύς τραυματισμός στο χέρι για Μαυρία.

Σε μπελάδες έμπλεξε ο Χάρης Μαυρίας στον αγώνα που πραγματοποίησε η ομάδα του U21 της Σάντερλαντ με την Τότεναμ. Σε μία προσπάθεια να πραηματοποιήσει τάκλιν, βρέθηκε πάνω σε μία απο τις διαφημιστικές πινακίδες που έχουν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να κόψει άσχημα το χέρι του και να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο για να του κάνουν ράμματα.

Tags: 

Παρελθόν για την ΑΕΚ ο Ζήκος.

Τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει μία και καλή απο την ΑΕΚ έκανε πράξη ο Άκης Ζήκος, ο διευθυντής των ακαδημιών της "Ένωσης", μία επιθυμία που είχε εκφράσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν.

Η απουσία σωστής επικοινωνίας μεταξύ του ίδιου και του Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν η καίρια αφορμή που οδήγησε και σε αυτή την σοβαρή απόφαση, καθώς δεν ήταν λίγα τα περιστατικά που είχαν συμβεί στο παρελθόν.

Το έναυσμα δόθηκε με τον έντονο διαπληκτισμό που μοιράστηκαν οι δυό τους κατά τη διάρκεια ενός φιλικού παιχνιδιού και απο ό,τι φαίνεται, ξεχείλισε το ποτήρι.

Tags: 

Πώς ένα γκολ μπορεί να ξεσηκώσει ένα ολόκληρό γήπεδο!

Ήρωας της βραδιάς κατάφερε να γίνει ο Ζντένεκ Ζλάμαλ στην αναμέτρηση της Ντούκλα Πράγας και της Μποέμιανς. Ο τερματοφύλακας της τσέχικης Μποέμιανς ήταν αυτός που με μία κεφαλιά στην τελευταία φάση του αγώνα κατάφερε να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στον αγώνα.
Ο αγώνας βρισκόταν στις καθυστερήσεις, με τους γηπεδούχους να κρατάνε φυσικά τη νίκη στα χέρια τους. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον Ζλάμαλ! Ο πορτιέρο της Μποέμιανς κατάφερε να κάνει το αδιανόητο στην τελευταία φάση του αγώνα όταν η ομάδα του είχε κερδίσει κόρνερ.

Tags: 

Ατύχημα σε αγώνες κατάδυσης...

Μία άκρως άτυχη στιγμη είχε μία νεαρή αθλήτρια απο την Πολωνία, η οποία συμμετείχε σε αγώνες κατάδυσης εκπροσωπόντας τη χώρα της. Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν μέσα στην πισίνα, έχοντας εκτελέσει με απόλυτη επιτυχία τη βουτιά της και περίμενε τη βαθμολογία.

Η Πολωνή αθλήτρια είχε προφανώς αρπάξει κάποιο κρύωμα και έτσι κάποια στιγμή φτερνίστηκε με μεγάλη δύναμη, μή υπολογίζοντας αυτό που τελικά συνέβη...

Tags: 

Πυροβόλησαν παίκτη της Φενέρμπαχτσέ.

Σάλο έχει ξεσπάσει με τον πυροβολισμό που δέχτηκε ο Μεχμέτ Τοπάλ, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο γυρισμό απο την προπόνηση με την ομάδα του. Το τζάμι του οχήματος ήταν ευτυχώς αλεξίσφαιρο, προστατεύοντας έτσι το νεαρό ποδοσφαιριστή απο αυτή την απόπειρα δολοφονίας.

Το περιστατικό αυτό, σε συνδυασμό με το θάνατο του άτυχου δημοσιογράφου απο το Αζερμπαϊτζάν, έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τον αθλητικό κόσμο και ολοένα και περισσότερες ομάδες ζητούν περισσότερα και πιο ενισχυμένα μέσα προστασίας κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Tags: 

Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου δημοσιογράφο επειδή σχολίασε ποδοσφαιριστή.

Ένα απίστευτο περιστατικό τυφλής βίας και οπαδισμού ήρθε στο φως και έχει σοκάρει την κοινή γνώμη. Ένας δημοσιογράφος απο το Αζερμπαϊτζάν ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου επειδή τόλμησε να πει τη γνώμη για έναν ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος φυσικά για τον Ρασίμ Αλίγιεθ, το δημοσιογράφο που σε ηλικία 31 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, μετά απο άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη λόγω του σχολίου που έκανε για το γεγονός οτι ο αρχηγός του συλλόγου απ’ το Αζερμπαϊτζάν, Τζαβίντ Χουσεΐνοφ, πανηγύρισε την πρόκριση υψώνοντας μια τούρκικη σημαία (θέλοντας και να πικάρει τους Κυπρίους).

Tags: 

Άγριες συμπλοκές οπαδών στη Σουηδία.

Απίστευτες σκηνές επικράτησαν μεταξύ οπαδών της ΑΪΚ και της Τζουργκάρντεν, λίγη μόλις ώρα πριν το ντέρμπυ της Στοκχόλμης, όπου αρκετοί-κάθε άλλο παρά ψυχροί- οπαδοί ενεπλάκησαν σε άγριο καβγά μεταξύ τους, προκαλώντας πολλές ζημιές αλλά πολλούς τραυματισμούς.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν μερικοί οπαδοί της ΑΪΚ έκανα επιδρομή σε μία παμπ που φιλοξενούσε εκείνη τη στιγμή οπαδούς της Τζουργκάρντεν. Τα αίματα άναψαν γρήγορα και οι συμπεκόμενοι δεν σταμάτησαν ούτε με την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο χώρο.

Δείτε τα σοκαριστικά πλάνα:

Tags: 

Καινούριο ''παλτό'' μυρίζουν στον Ολυμπιακό

Οι μεταγραφές τελειώνουν σε λίγο και η κάθε ομάδα θα κάνει το πλάνο της σύμφωνα με τις μεταγραφές που έχει επιλέξει. Στον ολυμπιακό δαπάνησαν μεγάλο ποσό για να φέρουν στον πειραιά τον Ισλανδό επιθετικό Φιμπόγκασον μιας και τον κυνηγούσαν τα τελευταία δυο χρόνια.

Tags: