Ιούνιος 2015

Γήπεδο με...οικολογικό χαρακτήρα!

Μπορεί να έχουμε δει διάφορα περίεργα σκηνικά μέσα σε γήπεδα. Συνήθως όμως τα σκηνικά τα εκτελούν άνθρωποι και όχι το ίδιο το γήπεδο...!

Σε αυτή την περίπτωση όμως, όπως θα δείτε και οι ίδιοι, έχει γίνει μία εξαίρεση. Μιλάμε φυσικά για νέο γήπεδο που βρίσκεται στο Tonciu της Ρουμανίας. Για τα παιδιά της περιοχής ήταν όνειρο ζωής να αποκτήσουν επιτέλους ένα χώρο όπου θα μπορούν να παίζουν ανέμελα.

Οι υποδομές βρέθηκαν για να δημιουργηθεί το γήπεδο, με ένα όμως πρόβλημα. Έπρεπε να κόψουν ένα δέντρο ηλικίας 150 χρόνων, διαφορετικά θα βρισκόταν μέσα στο γήπεδο.

Tags: 

Η άσεμνη χειρονομία και η αποβολή.

Μία άκρως άσεμνη χειρονομία έχει η αφορμή για να αποβληθεί ένας παίκτης, αλλά το περίεργο δεν είναι αυτό! Το περίεργο είναι πως αποβλήθηκε ο παίκτης που...δέχτηκε την χειρονομία!

Ο λόγος φυσικά για το μεσαίο δάκτυλο που αποφάσισε να κάνει "δώρο" στο Καβάνι ο Χάρα, στον προημιτελικό με τη Χιλή. Ο Χάρα πλησίασε τον Καβάνι απο πίσω και προχώρησε με την άσεμνη πράξη.

Tags: 

Ο τελευταίος αγώνας του Ιακωβάκη.

Με περίσσια συγκίνηση έλαβε χώρα η τελευταία συμμετοχή του Περικλή Ιακωβάκη σε κούρσα, στο Παγκρήτιο.
Ο μοναδικός Έλληνας αθλητής των 400 μέτρων με εμπόδια πήρε την μεγάλη απόφαση να "κρεμάσει" μία για παντα τα σπάικς του, μετά απο 15 χρόνια πορείας ως αθλητής.

Μετά το τέλος του αγώνα, στον οποίο ο Ιακωβάκης τερμάτισε τρίτος, φανερά συγκινημένος, γονάτισε, φίλησε το ταρτάν και έσφιξε τα αγαπημένα του αθλητικά παπούτσια σκύβοντας το κεφάλι δακρυσμένος. Δείτε τί δήλωσε αμέσως μετά τον αγώνα:

Tags: 

Κονέ: Τιμώ και αγαπώ την Ελλάδα αλλά και τις ρίζες μου.

Σε δήλωση προέβη ο Παναγιώτης Κονέ σχετικά με τον έντονο σχολιασμό που δέχτηκε μία φωτογραφία του που δημοσιεύτηκε με τον ίδιο να σχηματίζει τον αετό της αλβανικής σημαίας.

Ο διεθνής μέσος, μέσω γραπτής ανακοίνωσης ανέφερε πως αγαπά ιδιαίτερα την Ελλάδα και επιθυμεί να την τιμά σε κάθε ευκαιρία αλλά παρόλ'αυτά δεν ξεχνά τις ρίζες και την καταγωγή του.

Ξεκαθάρισε πως η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι τραβηγμένη αρκετά χρόνια πριν και επελέγη εσκεμμένα απο "καλοθελητές" οι οποίοι ως μόνο σκοπό έχουν να αμαυρώσουν την εικόνα του νεαρού αθλητή.

Tags: 

Κόκκινη κάρτα γιατί έσκισε το μπλοκάκι του διαιτητή!

Εκτός ελέγχου και εκτός εαυτού φαίνεται πως βγήκε ο Ντέμπσεϊ, ο ταλαντούχος Αμερικανός επιθετικός που αγωνίζεται με τα χρώματα των Seattle Sounders τα τελευταία χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με το Πόρτλαντ το βράδυ της Τρίτης, έχοντας ενοχληθεί φανερά που η ομάδα του είχε μείνει πλέον με οχτώ παίκτες (δύο αποβολές και ένας τραυματισμός), ο Ντέμπσεϊ άρπαξε και έσκισε το μπλοκάκι στο οποίο ο διαιτητής σημείωνε τις κάρτες.

Tags: 

Άσχημο ατύχημα στο ΣΕΦ.

Ενώ όλοι τριγύρω πανηγύριζαν, ένας άτυχος φίλαθλος αναγκάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μετά απο ατύχημα που είχε κρατώντας μία κροτίδα στα χέρια.

Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος απο τον Ολυμπιακό, ένα κατάμεστο στάδιο ξεκίνησε να πανηγυρίζει δυναμικά, γεμίζοντας το χώρο φωνές και χρώματα! Ένας φίλαθλος όμως δεν τα υπολόγισε σωστα και κατέληξε με μία κροτίδα να σκάει στα χέρια.

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί πάλεψαν για να σώσουν την κατάσταση, η ζημιά όμως ήταν εκτεταμένη, με αποτέλεσμα να χάσει 3 απο τα δάκτυλα του.

Tags: 

Κόκκινη κάρτα επειδή είπε έναν αντίπαλο "gay".

Καμία προσβολή δεν αφήνουν να πέσει κάτω στη Νορβηγία, με την παραδειγματική τιμωρία ενός παίκτη με κόκκινη κάρτα, επειδή αποκάλεσε έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας gay.

Το περιστατικό συνέβη κατάτη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπάρουμ με την Σάντνες Ουλφ, στα πλαίσια του νορβηγικού πρωταθλήματος για τις ομάδες της β΄κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, ο Σίμεν Γιούκλεροντ απο τους γηπεδούχους ήταν αυτός που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα, όταν ο διαιτητής αντελήφθη πως ο πρώτος αποκάλεσε με τον προαναφερθέντα χαρακτηρισμό έναν παίκτη της Σάντνες Ουλφ.

Tags: 

Ολυμπιακός Παναθηναικός σημειώσατε 1

Ο πρώτος τελικός του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ αποτελεί παρελθόν πλέον με τους ερυθρόλευκους να ρίχνουν στο καναβάτσο τους πράσινους με 76 – 70.

Οι πρωταθλητές ευτύχησαν να έχουν τον Ντάνστον σε εξαιρετική μέρα καθώς σκέπασε τα καλάθια μαζεύοντας 13 ''σλουπίδια και βάζοντας 12 πόντους κάνοντας ένα ακόμη double-double και δείχνοντας στους ψηλούς των πρασίνων ποιός είναι το αφεντικό μέσα στη ρακέτα.

Tags: 

Άγριος τσακωμός μεταξύ παικτών της Γαλατάσαραϊ.

Τα αίματα φαίνεται πως άναψαν για τα καλά μεταξύ των παικτών της Γαλατάσαραϊ, κατα τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπούρσασπορ.

Ενώ η ομάδα τους έχανε μέχρι εκείνη τη στιγμή με 1-0 (αν και στο τέλος επικράτησε με 3-2), ο Φελίπε Μέλο και ο Σαμπρί Σαρίογλου λογομάχησαν έντονα, με τον Τούρκο μπακ να αρπάζει απο το πρόσωπο το συμπαίκτη του, ο οποίος του έριξε μπουνιά στο χέρι για να τον σταματήσει.

Ευτυχώς, τα πνεύματα ηρέμησαν κατά πολύ με τη λήξη του αγώνα και οι 2 αθλητές εθεάθησαν να κουβεντιάζουν χαμογελώντας.

Tags: 

Εικόνες-ντροπή για το Ρονάλντο.

Μπορεί να έχει αποκτήσει πλέον αμύθητη περιουσία και μία φήμη που δεν γνωρίζει όρια και σύνορα, απο ότι φαίνεται όμως, οι κακοί τρόποι δεν μπορούν να κρυφτούν τελικά!

Ο λόγος φυσικά για τον Κριστιάν Ρονάλντο, ο οποίος αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο Σαν Τροπέ για διακοπές με μερικούς φίλους. Σε μία απο τις βραδινές εξόδους του, το έριξε, ως φαίνεται, λιγάκι έξω και στο τέλος της βραδιάς, ούρησε ανάμεσα απο δύο αμάξια.

Για κακή του τύχη, εκτός απο τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι, τον εντόπισε και η αστυνομία, η οποία φυσικά και του έκανε σύσταση.

Tags: