Μάιος 2015

Τσουχτερό το πρόστιμο για τον Παναθηναϊκό.

Βαθιά το χέρι στην τσέπη καλείται να βάλει η ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς πρέπει να πληρώσει συνολικά 6.000 ευρώ σε πρόστιμα, ενώ ανακοινώθηκε καιη λίστα με τις υπόλοιπες ομάδες που κλήθηκαν επισης να πληρώσουν διάφορες παραβάσεις.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, ανακοινώνοντας τις ομάδες και τα χρηματικά πρόστιμα για την καθεμία, καθώς επίσης και τους λόγους για τους οποίους αυτά επιβλήθηκαν.

Tags: 

Νεκρός απο ανακοπή ο Κριστάν Γκόμεζ.

Τραγωδία σημειώθηκε στην Αργεντινή, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ατλέτικο Παρανά με την Μπόκα Ουνίδος, όπου ένας θάνατος μαύρισε για τα καλά τη μέρα αυτή.

Αναφερόμαστε φυσικά στο θάνατο του Κριστιάν Γκόμεζ, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, απο ανακοπή καρδιάς.

Όπως θα δείτε και στα πλάνα που ακολουθούν, ο Γκόμεζ έχει πέσει στο έδαφος, κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες να πάρει ανάσα, ενώ οι συμπαίκτες του προσπαθούν να του κάνουν αέρα με τις μπλούζες του.

Tags: 

Θετικός για κοκαϊνη ο Ράτζεν.

Θετικός για δεύτερη φορά βρέθηκε ο Νίκολα Ράτζεν για χρήση κοκαϊνης, θέτοντας την καριέρα του σε κίνδυνο.

Ο 30χρονος Σέρβος πολίστας, ο οποίος βρέθηκε να παίζει και με το σκουφάκι του Ολυμπιακού σε μερικά παιχνίδια φέτος, κινδυνεύει να καταστρέψει εντελώς την καριέρα του, καθώς αναμένεται να του επιβληθεί η μέγιστη ποινή.

Αυτή τη στιγμή, ο Ράτζεν αντιμετωπίζει ποινή 2-4 ετών. Ο έλεγχος κατά τον οποίο βρέθηκε θετικός στην ναρκωτική ουσία έγινε το Φλεβάρη, σε αγώνα της Εθνικής Σερβίας με την Ισπανία.

Tags: 

Παθιασμένο...φιλί μεταξύ Καμπάτσο και Νοτσιόνι.

Πρωτοσέλιδο άλλη μία φορά για τους λάθους λόγους είναι ο Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος προκάλεσε ποικίλα σχόλια με το παθιασμένο φιλί που έδωσε στο συμπατριώτη του, Αντρές Νοτσιόνι, για το βραβείο του MVP και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ.

Ο ταλαντούχος γκαρντ της Ρεάλ, θέλοντας να γιορτάσει το γεγονός της κατάκτησης της Ευρωλίγκας στα αποδυτήρια, έπιασε και φίλησε στο στόμα τον Νοτσιόνι, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP.

Tags: 

Μουτράκια απο τον Ροναλντίνιο.

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του ο Ροναλντίνιο και φυσικά δεν προσπάθησε ούτε στιγμή να κρύψει την έντονη δυσαρέσκεια του απέναντι στον προπονητή της Καρετάρο και την απόφαση του να τον «βγάλει» απο τον αγώνα στο 69΄, στην αναμέτρηση με την Βερακρούζ.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, μόλις ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός συνειδητοποιεί πως θα πραγματοποιηθεί η αλλαγή, δεν μπορεί να κρύψει την έκπληξη του και αρχίζει να μονολογεί φανερά ενοχλημένος που ο προπονητής του τον αφαιρεί, ενώ το σκορ είναι 1-1.

Παρακολουθήστε τα πλάνα:

Tags: 

Στον αέρα το πρωτάθλημα της Super League

Μομφή για τη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Super League κατέθεσε ο Παναθηναικός ο οποίος δεν δέχεται τη βαθμολογία του πρωταθλήματος και την χαρακτηρίζει πλασματική.
Με αφορμή όλα όσα γίνονται ανάμεσα στους δυο αιωνίους αντιπάλους σε όλα σχεδόν τα αθλήματα ο πρόεδρος του Παναθηναικού δήλωσε οτι δεν αναγνωρίζει τη βαθμολογία και οτι θέλει επανεξέταση της λόγω της αλλοίωσης που έχει υποστεί.

Tags: 

Μανιακός δολοφόνος είχε προσπαθήσει να σκοτώσει τον Ιμπραϊμοβιτς.

Μεγάλο σάλο έχει προκληθεί στη Σουδία μετά απο σοκαριστική δηλωσή που έκανε ο μανιακός δολοφόνος, Πίτερ Μανγκς, πως στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Τουλάχιστον έτσι αναφέρει ο Μανγκς στο πρόσφατο βιβλίο του, όπου περιγράφει μάλιστα και το περιστατικό. Βλέποντας απο το παράθυρο του σπιτιού του τον Ιμπραϊμοβιτς να παρκάρει παράνομα τη Ferrari του στο απέναντι πεζοδρόμιο, άρπαξε χωρίς δεύτερη σκέψη το όπλο του και βγήκε για να τον βρει.

Tags: 

Tέτοια γκολάρα ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα!

Σαν φίλαθλοι, έχουν δει πράγματα και θαύματα τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια μέσα στα γήπεδα, το γκολ όμως που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί...ούτε κατά διάνοια!!!

Το στιγμιότυπο μας έρχεται απο έναν αγώνα της James Island, δύο παίκτες της οποίας αψήφισαν κάθε λογική και κατάφεραν ένα απο τα πιο εντυπωσιακά γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Μιλάμε φυσικά για τους Γιασίρ Αλ Καμέσκι και Ούιλιαμ Λε. Ο πρώτος έστειλε τη μπάλα στον συμπαίκτη του με συστημένη σέντρα με ψαλιδάκι και εκείνος, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, κατάφερε να καρφώσει τη μπάλα στα δίχτυα!

Tags: 

Ράμματα για τον Παππά.

Μία ατυχή στιγμή στο παρκέ είχε ο Νίκος Παππάς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανελευσινιακό.

Στην αρχή της 2ης περιόδου, ο ταλαντούχος γκαρντ των πράσινων προσπάθησε να καρφώσει, δυτυχώς όμως έπεσε στο παρκέ, αποκτώντας έτσι ένα βαθύ κόψιμο στο κεφάλι.

Tags: 

Σπανούλης: Δεν μετανιώνω για τίποτα.

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, εξαιτίας του αλλοπρόσαλου ξεσπάσματος του Γιαννακόπου έναντι της χειρονομίας του Σπανούλη προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Μετά απο το τρίποντο που εξασφάλισε τη νίκη, ο αρχηγός των ερυθρόλευκων έκανε μία χειρονομία, η οποία ως φαίνεται εξόργισε περισσότερο απο οποινδήποτε άλλο τον Γιαννακόπουλο, ο οποίος προχώρησε σε ένα πρωτοφανές λεκτικό ξέσπασμα κατά του μπασκετμπολίστα, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Tags: