Μάρτιος 2015

Σοβαρό τροχαίο για τους παίκτες της Εθνικής.

Σε αρκετά σοβαρό τροχαίο ενεπλάκησαν οι παίκτες της Εθνικής, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Γιάννης Φετφατζίδης και Βαγγέλης Μόρας. Οι τρεις άντρες επέβαιναν σε ταξί, το οποίο συγκρούστηκε σφοδρά με ένα άλλο αμάξι, σε κεντρικό σημείο της Βουδαπέστης, στο δρόμο προς το αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο οδηγός του ταξί έχασε κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του αμαξιού, με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί σχεδόν μετωπικά με ένα διερχόμενο Ι.Χ.

Tags: 

Σοβαρός ο τραυματισμός του Στάριτζ.

Αρκετά πιο σοβαρός απ' ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός του Ντανιέλ Στάριτζ, ο οποίος προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή, με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ένα μήνα εκτός γηπέδου πρόκειται να μείνει ο 25χρονος διεθνής φορ, σύμφωνα με τις τελευταίες ιατρικές εκτιμήσεις που ανακοινώθηκαν. Έτσι, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα αναγκαστεί να χάσει τα κρίσιμα παιχνίδια της Λίβερπουλ στη Πρέμιερ Λιγκ άλλα και προσεχείς αναμετρήσεις της εθνικής Αγγλίας.

Tags: 

Στοιχειωμένα παγκόσμια ρεκόρ

Μερικά απο τα παγκόσμια ρεκόρ που έχουν μείνει ανεξίτηλα στο χρόνο ψάξαμε και σας τα παραθέτουμε.
Στους άνδρες παραμένει το ρεκόρ στη δισκοβολία του Γιούργκεν Σουλτ από την Ανατολική Γερμανία με 74, 08 μέτρα, το οποίο είχε πετύχει το 1986, ενώ στη σφυροβολία την ίδια χρονιά ο Σοβιετικός Γιούρι Σέντιχ είχε κάνει 86, 74 μέτρα.

Tags: 

Ετοιμάζεται για το μεγάλο μπαμ ο Μαρινάκης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πρόταση που φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ έχει κάνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στον Σαμιουελ Ετο.
Ο σουπερ σταρ μένει το καλοκαίρι ελεύθερος και οι διοικούντες τους ερυθρόλευκους έχουν πάρει πολυ ζεστά το θέμα και υπάρχουν αρκετές ελπίδες να έρθει ο χαρισματικός σκόρερ στο μεγάλο λιμάνι...

Tags: 

Το κρατούσε «μανιάτικο» ο Ζαρντίμ.

Θύελλα σχολίων και ποικίλων αντιδράσεων έχει ξεσπάσει μετά την κίνηση του τεχνικού των Μονεγάσκων να «σνομπάρει» τον Αρσέν Βενγκέρ, τον Αλσατό τεχνικό και να μην ανταλλάξει χειραψία μαζί του, μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Άρσεναλ.

Tags: 

Τον σκότωσε γιατί του έδωσε κόκκινη κάρτα.

Τραγική κατάληξη είχε ένας ερασιτεχνικός αγώνας ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ, σοκάροντας τους πάντες.

Ο λόγος για ένα διαιτητή, ο οποίος έδωσε κόκκινη κάρτα σε έναν απο τους πιο οξύθυμους παίκτες της ομάδας. Ο εν λόγω παίκτης, μόλις αντίκρυσε την κάρτα, φρένιασε και επιτέθηκε στον άτυχο διαιτητή, χτυπόντας τον τόσο δυνατά που αναγκάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Tags: 

Προπονήτης το…παράκανε απο τη χαρά!

Κι όμως, μπορείς να την πάθεις και απο έντονο πανηγυρισμό, όπως απέδειξε περίτρανα ο προπονητής του Τζότζια Στέιτ, ο οποίος το παράκανε όπως φαίνεται και κατέληξε με ρήξη αχιλλείου!

Δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια στην αναμονή ήταν το Τζόρτζια Στέιτ μέχρι να φτάσει στην τελική φάση του πρωταθλήματος του NCAA.

Η προσμονή του προπονητή όμως μετατράπηκε σε τέτοια χαρά μετά τη νίκη με το σκορ του μόλις 38-36 επί του Τζόρτζια Σάουδερν, που αυθόρμητα εισέβαλε στο γήπεδο χοροπηδώντας γεμάτος χαρά.

Tags: 

Αγώνας δρόμου για τον Μάνταλο.

Ο μεγάλος άτυχος της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, πέρασε τις πόρτες του χειρουργίου χθες, μετά απο τη ρήξη πρόσθιου χιαστού γόνατου που υπέστη κατά τη διάρκεια του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό, αναγκάζοντας τον έτσι να αποχωρήσει στο δεύτερο ημίχρονο.

Η επέμβαση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού στέφθηκε με επιτυχία απο τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Παντελή Νικολάου, αλλά και τον γιατρό της ομάδας Άλκη Καλλιακμάνη.

Tags: 

Και οι γυναίκες...δέρνουν!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να επιβληθούν συνολικά 15 αποβολές. Τσακωμοί και ξύλο άνευ προηγουμένου και μάλιστα μπροστά στους φιλάθλους που παρακολουθούσαν τον αγώνα.

Το αξιοσημείωτο όμως της υπόθεσης δεν είναι το ξύλο που έπεσε αλλά ποιός το έριξε, αφού όλη αυτή η υπόθεση περιλαμβάνει μόνο...γυναίκες!

Tags: 

Χαμός στο ντέρμπι Σάνκε-Ρεάλ.

Όχι απλά τα… χρειάστηκε, αλλά κινδύνευσε μάλιστα να αποκλειστεί απο την φάση των «8» του Champions League, αφού ηττήθηκε με 4-3 στην έδρα της από τη Σάλκε, ενώ αν δεχόταν έστω ένα γκολ ακόμα, θα γνώριζε οδυνηρό αποκλεισμό.

Ο λόγος φυσικά για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έμεινε εκτεθημένη ως «Βασίλισσα», καθώς έχασε τη δυνατότητα να κάνει ρεκόρ 11 συνεχόμενων νικών και 12 συνεχόμενων εντός.

Tags: 

Σελίδες