Ιούλιος 2014

Προσοχή στις φιλίες μέσω Facebook

Ο 35χρονος Wylie Iwan από την πολιτεία Washington στα βορειοδυτικά των ΗΠΑ θα το σκεφτεί πάρα πολύ καλά πριν αποφασίσει ξανά να έχει συχνή επικοινωνία με μια γυναίκα στο Internet. Η 50χρονη Cheryl Gray από το Michigan έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη για τον Iwan.

Tags: 

Οι συγγενείς της αρραβωνιαστικιάς του, τον έκαναν... ασήκωτο!

Ο 32χρονος Πατρινός αρραβωνιάστηκε πριν από δύο μήνες με την εκλεκτή της καρδιάς του, η οποία όμως, κατάγεται από την Ήπειρο αλλά ζει και εργάζεται στην Πάτρα.

Μόνο που προτού αρραβωνιαστεί, ο 32χρονος είχε κανονίσει ήδη να πάει για πέντε ημέρες στο αγαπημένο του νησί των Κυκλάδων, ενώ το ταξίδι αυτό θα το πραγματοποιούσε με τους τέσσερις κολλητούς του φίλους, με τους οποίους συνήθιζε κάθε καλοκαίρι να κάνει ολιγοήμερες διακοπές. Το είχε πει στην αρραβωνιαστικιά του αλλά εκείνη αρχικά δεν είχε φέρει αντίρρηση.

Tags: 

Πάρος

Η Πάρος είναι το τρίτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων και βρίσκεται δυτικά της Νάξου, από την οποία τη χωρίζει στενός δίαυλος πλάτους 3 περίπου μιλίων, ενώ από τον Πειραιά απέχει 90 ναυτικά μίλια. Έχει έκταση 196,308 τετραγωνικά χιλιόμετρα και το μήκος των ακτών της είναι 118,5 χιλιόμετρα. Ο πληθυσμός του νησιού, κατά την απογραφή του 2001, είναι 12.853 κάτοικοι και κατά την απογραφή του 2011, 13.710.

Tags: 

Ληστής έκλεψε πανάκριβο κονιάκ!

Ένας κλέφτης με μάσκα έσπασε παράθυρο κάβας στα προάστια του Πόρτλαντ, νωρίς την Δευτέρα και έφυγε με ένα μπουκάλι κονιάκ αξίας άνω των 2.300 δολαρίων.

«Έχει καλό γούστο» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Mike Rouches. «Ήξερε ακριβώς τον στόχο του».

Ο ληστής πήρε ένα μπουκάλι κονιάκ Remy Martin Louis XIII αξίας 2,363.45 δολαριών, 11 ακόμα φθηνότερα μπουκάλια κονιάκ και 12 συσκευασίες τσιγάρων μινθόλης.

«Δεν έχω δει άλλη κλοποή σαν αυτή. Συνήθως αρπάζουν ότι βρουν μπροστά τους» πρόσθεσε ο αστυνομικός.

Tags: 

Οθωνοί

Οι Οθωνοί είναι ελληνικό νησί και βρίσκονται στο βορειοδυτικότερο σημείο της Ελλάδας. Είναι το μεγαλύτερο από τα τρία Διαπόντια νησιά που βρίσκονται βόρεια της Κέρκυρας και ανήκουν στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Γενικά στοιχεία
Γεωγραφία

Tags: 

«Μποναμάς» για εκκλησία

Μία εκκλησία στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ θα μπορέσει να κρατήσει στα ταμία της, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, μετά από απόφαση τοπικού δικαστηρίου.
Άγνωστός είχε αφήσει έξω από μία πόρτα σε δρόμο της περιοχής μία μεγάλη τσάντα, η οποία περιείχε 100.000 δολάρια. Οι έρευνες αστυνομικών και ντετέκτιβ δεν κατέληξαν πουθενά, με αποτέλεσμα το ποσό να καρπωθεί η εκκλησία στην οποία ανήκει η περιοχή, έπειτα από απόφαση του δικαστηρίου.

Tags: 

Πέθανε από δάγκωμα φιδιού, εν ώρα επίδειξης

Ο λόγος για έναν Γερμανό, ειδικό φιδιών, που απεβίωσε μετά από δάγκωμα του ερπετού, την ώρα σχετικής επίδειξης, με σκοπό να βοηθήσει ανθρώπους να ξεπεράσουν το φόβο τους για τα φίδια.
Ο Ντίτερ Ζορν πέθανε από το δάγκωμα μίας οχιάς, στη Γαλλία στα πλαίσια επιδείξεων. Σύμφωνα με τη βοηθό του Ούσκι Κάλους πέθανε από πολύ σπάνια αλλεργική αντίδραση.
Επιπλέον, δεν επετεύχθη ο σκοπός των επιδείξεων, αφού μετά από αυτό που συνέβη, οι παρευρισκόμενοι θα φοβούνται ακόμα πιο πολύ τα φίδια

Tags: 

Σίκινος

Η Σίκινος είναι ένα κυκλαδίτικο νησί του Αιγαίου Πελάγους, που βρίσκεται μεταξύ των νήσων Φολέγανδρου και Ίου και σε απόσταση 14 και 10 μίλια αντίστοιχα. Από τον Πειραιά απέχει 102 μίλια.

Tags: 

Ομελέτα για λίγους

Την πιο ακριβή ομελέτα στον κόσμο σερβίρει στους πελάτες του ένα ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη. Το πιάτο κοστίζει 1.000 δολάρια και φυσικά λόγω της ακριβής του τιμής, είναι για εκλεκτούς και όχι για όλους.
Το μενού στο εστιατόριο του Le Parker Meridien Hotel προσφέρει το συγκεκριμένο πιάτο που ονομάζεται «Zillion Dollar Frittata». Η αρχική του τιμή ήταν 650 δολάρια, αλλά προστέθηκαν σε αυτήν άλλα 350 λόγω του ότι το πιάτο εμπλουτίστηκε με 10 οζ από χαβιάρι εκλεκτής ποιότητας σεβρούγκα, έξι επιπλέον αυγά και έναν αστακό.

Tags: 

Παράγουν φως χωρίς ρεύμα

Στις Φιλιππίνες η φτώχεια κάνει την εμφάνιση της σε πολλές περιοχές. Στην Sitio Maligaya οι άνθρωποι ζουν σε μικρά σπίτια, όπου απουσιάζει το φως. Τη λύση έδωσαν οι φοιτητές του εργαστηρίου D -Lab, στο Πανεπιστημίου MIT της Μασαχουσέτης, με μία τεχνική που παράγει φως χωρίς ρεύμα!

Tags: 

Σελίδες