Απρίλιος 2014

Καταδικάστηκε γιατί οδηγούσε!

Δικαστήριο στην Σαουδική Αραβία,καταδίκασε γυναίκα σε 150 μαστιγώματα και οκτώ μήνες φυλάκιση επειδή οδηγούσε και στη συνέχεια,αντιστάθηκε στους αστυνομικούς που επιχείρησαν να την συλλάβουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από αυτόπτες μάρτυρες,η σκληρότητα της ποινής οφείλεται κατά κύριο λόγο στην αντίσταση καθώς και στην επίθεση εναντίον των αστυνομικών.

Έκανε πλαστικές για να βγαίνει όμορφη στις φωτογραφίες.

Η 38χρονη,Triana Lavey,ξόδεψε 15000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις,ώστε να βελτιώσει το πρόσωπο της και να βγαίνει ομορφότερη στις φωτογραφίες.
Σύμφωνα με δηλώσεις της,οι επεμβάσεις απλά έφεραν στο φως την ομορφιά που πάντα διέθετε.Είπε χαρακτηριστικά:Είμαι ο ίδιος άνθρωπος,απλά έχω κάνει phooshop.
Στον αντίποδα,οι δηλώσεις του υπεύθυνου γνωστής εταιρείας δημοσίων σχέσεων,που τονίζει ότι η 38χρονη απέκτησε εμμονή με την εξωτερική της εμφάνιση,λόγω της πολύ μεγάλης ενασχόλησης με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη φυλακή ο παπάς.

Στην φυλακή κατέληξε παπάς,που με 30 πιστούς πήγαν σε εκκλησάκι για την καθιερωμένη λειτουργία,ανήμερα του Αγίου Γεωργίου.
Κατά την διάρκεια της λειτουργίας,υπήρξαν εντάσεις,καθώς ο ναός είναι ιδιωτικός και τα σχέδια των πιστών δεν βρήκαν σύμφωνους τους ιδιοκτήτες,οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία,η οποία με την λήξη της λειτουργίας οδήγησε τον παπά στο αστυνομικό τμήμα!

Αλλαγή στο διατροφικό μενού για λόγους επιβίωσης.

Ο λόγος για τις πολικές αρκούδες,που λόγω των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής,αναγκάζονται να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες,ώστε να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον.
Πλέον,εγκαταλείπουν την κατανάλωση της φώκιας και άλλων θαλάσσιων ειδών και στρέφονται σε ζώα και φυτά της ξηράς.
Καθώς οι πάγοι λιώνουν,οι αρκούδες στρέφονται στην ξηρά,όπου τα αυγά της χήνας αποτελούν βασικό παράγοντα της διατροφής τους.

Αποζημίωση ενός ευρώ για τους θαυμαστές του Jackson.

Αποζημίωση του ενός ευρώ για λόγους ψυχικής οδύνης επιδίκασε δικαστήριο της Γαλλίας σε 5 θαμαστές του Michael Jackson.
Τριάντα τέσσερις θαυμαστές του Jackson,είχαν αρχικά υποβάλλει μήνυση κατά του ιατρού του, Conrad Marey,ο οποίος καταδικάστηκε το 2011 για φόνο εξ αμελείας.

Μπύρα,ξύρισμα,κούρεμα!

Μία μπυραρία στο Λίβερπουλ της Αγγλίας παρέχει στους πελάτες της μαζί με την μπύρα τους,δυνατότητα για κούρεμα και ξύρισμα.
Η ιδέα ανήκει στις δύο ιδιοκτήτριες της μπυραρίας που είναι επαγγελματίες κομμώτριες.
Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ιδέας είναι ενθαρρυντικά,καθώς η πελατεία έχει αυξηθεί σημαντικά!

Το ATM τρελάθηκε!

Στο Μέιν τον ΗΠΑ,ένας νεαρός άνδρας θέλησε να κάνει μια ανάληψη 40 δολαρίων από ΑΤΜ.Όμως η συσκευή άρχισε να βγάζει χρήματα,εώς ότου το ποσό ανέλθει στα 37000 δολάρια.
Ωστόσο μία γυναίκα,παρατηρώντας ότι καθυστερούσε μπροστά από το ATM,κάλεσε την αστυνομία.
Δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες,ενώ η τράπεζα απέδωσε το περιστατικό σε δυσλειτουργία του μηχανήματος.

Συνελήφθη από strippers!

Ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να ληστέψει ένα καζίνο στο Λας Βέγκας,όμως σύντομα έγινε αντιληπτός από ομάδα ανδρών που δούλευαν ως στρίππερς.
Ο επίδοξος ληστής αμέσως τράπηκε σε φυγή,πυροβολώντας εναντίον των ανδρών,οι οποίοι όμως τον ακινητοποίησαν,χρησιμοποιώντας αρκετά σωματική βία και τον παρέδωσαν στην αστυνομία.

Δικαστήριο επιβάλει συγκεκριμένο τρόπο σύνταξης e-mail!

Δικαστήριο στη Μεγάλη Βρετανία απαγόρεψε σε πατέρα δύο παιδιών να χρησιμοποιεί πλήρως κεφαλαία γράμματα όταν συντάσσει emails για να επικοινωνήσει με τους γιους του.
Το Δικαστήριο αποφάσισε ότι η χρησιμοποίηση αμιγώς κεφαλαίων γραμμάτων ισοδυναμούσε με πολύ έντονο προφορικό λόγο και ως εκ τούτου προκαλεί φόβο και αμηχανία στα παιδιά.
Ο Δικαστής δήλωσε ότι η απόφαση έχει σκοπό να διδάξει τον πατέρα σωστή συμπεριφορά,ώστε τα παιδιά να αποκομίσουν όλα τα δυνατά οφέλη που μπορούν.

Δεσμοί μεταξύ σκύλων και αυτιστικών παιδιών.

Τα 2/3 των οικογενειών με αυτιστικά παιδιά έχουν στην κατοχή τους ένα ή περισσότερα σκυλιά.Σύμφωνα με έρευνες,το 95% αυτών των οικογενειών έχει παρατηρήσει την ανάπτυξη ισχυρών δεσμών μεταξύ των παιδιών και των σκυλιών.
Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου ίσως αποδειχθεί και ο καλύτερος φίλος των παιδιών με αυτισμό,προσφέροντας τους συντροφιά και ανιδιοτελή αγάπη.

Σελίδες