Μάρτιος 2014

Νεροβούβαλοι το έσκασαν από στούντιο και έκαναν βόλτες σε δρόμο

Δύο νεροβούβαλοι τρόμαξαν τους κατοίκους του προαστίου του Σίδνεϊ, το πρωί της Τρίτης, καθώς περπατούσαν επί 2 χλμ σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης. Οι οδηγοί αναγκάστηκαν σε αρκετές περιπτώσεις να κοκαλώσπυν τα αυτοκίνητά τους ή ακόμα και να βγούν από τον δρόμο στην προσπάθειά τουν να μην τραυματίσουν τα ζώα. Οι πεζοί δε, σαστισμένοι τηρούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης πως τα βουβάλια ήταν τρομαγμένα, όντας έξω από το συνηθισμένο τους περιβάλλον. Τα ζώα είχαν ξεφύγει από ένα πάρκο της πόλης, όπου γυριζόταν μια διαφήμιση.

O ζωολογικός κήπος της Κοπενχάγης σκοτώνει κι άλλα ζώα

O ζωολογικός κήπος της Κοπενχάγης που πριν από μερικές βδομάδες προκάλεσε τη γενική κατακραυγή με τη θανάτωση και το δημόσιο διαμελισμό μιας υγιούς καμηλοπάρδαλης, ξαναέδρασε.

Αυτή τη φορά θανάτωσε τέσσερα λιοντάρια, καθ όλα υγιή, για να κάνει χώρο για ένα καινούριο αρσενικό λιοντάρι. Ήταν δύο γερασμένα θηλυκά που αντικαταστάθηκαν από δύο νεότερα, και δύο κουτάβια 10 μηνών που ούτως ή άλλως θα τα σκότωνε το καινούριο αρσενικό δήλωσαν οι υπεύθυνοι του κήπου.

Αλαμπάμα: Συνελλήφθη γυμνός άνδρας που ζούσε σε δέντρο

Όταν η αστυνομία και η πυροσβεστική έφτασαν σε σπίτι στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, απαντώντας σε κλήση για διάσωση άγριου ζώου από δέντρο, φαντάζονταν πως ήταν γάτα. Δεν περίμεναν ότι θα έβρισκαν έναν γυμνό άντρα, ο οποίος είχε κάνει ένα δέντρο 15 μέτρων σπίτι του.

Ο αστυνομικός Σεην Γουασμπουρν δήλωσε πως συνάντησαν στα 12 μέτρα έναν άνδρα που εκπληκτος τους έλεγε πως δεν έκανε τίποτα, παρά να τακτοποιεί το σπίτι του.

Μετά από τουλάχιστον μίας ώρας διαπραγματεύσεις, αστυνομικοί και πυροσβέστες κατάφεραν να τον πείσουν να κατέβει με την βοήθεια ειδικών μηχανημάτων.

Γιατί είναι οι πινακίδες ΣΤΟΠ οκτάγωνες;

Το πρώτο σήμα ΣΤΟΠ εγκαταστάθηκε στο Ντιτρόιτ τον ΗΠΑ το 1915. Αυτή την πρώτη έκδοση, η πινακίδα ήταν μαύρα γράμματα σε άσπρο φόντο.

Από κει και πέρα οι πινακίδες ΣΤΟΠ υπήρχαν σε πολλά χρώματα και σχέδια, μέχρι το 1923, όταν η πολιτεία του Μισσισσίπι δημιούργησε έναν κατάλογο με όλα τα σήματα. Θεώρησαν πως όσες πιο πολλές πλευρές έχει μια ταμπέλα, τόσο πιο σημαντική θα τη θεωρήσει ένας οδηγός και γι αυτό χρησιμοποίησαν το οκτάγωνο στο σήμα ΣΤΟΠ.

Μαλδίβες: ετοιμάζεται πλωτό ξενοδοχείο

Οι Μαλδίβες, είναι αναμφισβήτητα, έναν από τους πιό πολυτελής προορισμούς για διακοπές. Το πρόβλημα είναι ότι τα νησάκια που είναι μόλις ένα μέτρο πάνω από το επίπεδο της θάλασσας, απειλούνται από το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Για να μην βρεθούν λοιπόν προ εκπλήξεως, σχεδιάζουν από τώρα το επόμενό τους καινοτόμο βήμα, στην τουριστική βιομηχανία. Και φαίνεται πως ο Ιταλός αρχιτέκτονας Michele Puzzolante, κατάφερε να πείσει τους αξιωματούχους ότι η ιδέα του ήταν η καλύτερη. Ποιά ήταν αυτή; Πλωτά υπερπολυτελή ξενοδοχεία!

Full Movie: Gunfighters

Την αγάπη μας για τα western δεν την κρύψαμε ποτέ. Κατά το σερφάρισμα μας στο Youtube έτυχε και βρήκαμε ενα πραγματικό κλασσικό διαμάντι. To Gunfighters αποτελεί ένα χαρακτηριστικό δείγμα κλασσικής απολαυστικής ταινίας Western η οποία μπορεί να είναι παλιά αλλά χρυσή.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ταινία και να απολαύσετε άπειρο πιστολίδι ενώ ταυτόχρονα θα δείτε πως παρόλο που η εποχή της ταινίας έχει περάσει, παρόλα αυτά καταφέρνει ακόμη και με τα νέα δεδομένα να παραμένει απίστευτη.

Hellsing: Ένα anime με πολλά πιστόλια. Προσοχή! Δεν προτείνεται για άτομα κάτω των 18 ετών

Λίγο πολύ οι γενιές που είναι μέχρι 30 ετών έχουν ακούσει για τα anime. Και ένα μεγάλο ποσοστό αποτελεί και φαν του είδους στην Ελλάδα. Πριν μερικά χρόνια αυτό το είδος διασκέδασης είχε ενα πολύ περιορισμένο κοινό ενώ οι περισσότεορι έπρεπε να ψάχνουν για ώρες στο διαδίκτυο μέχρι να βρούν αυτό ακριβώς που ζητούσαν.

5 πράγματα που πρέπει να ξέρουν οι γυναίκες για τους άντρες

Είναι πολλά αυτά που πρέπει να ξέρουν οι γυναίκες για τους άντρες ώστε να είναι πιο εύκολη η συνύπαρξή τους. Πιό κάτω θα βρείτε 5 σημαντικά πράγματα:

1. Όταν κλαίτε, δεν νικάτε την μάχη, απλά βαριόμαστε να σας ακούμε!

2. Δεν είναι δυνατόν να μας λέτε πως δεν έχουμε ρούχα να βάλουμε. Εχουμε αρκετά ρούχα! Και μαντέψτε τι, κι εσείς έχετε αρκετά ρούχα!

3. Κυριακή χωρίς Σπορ, είναι μισή Κυριακή. Μια μέρα μας μένει μετά από μια δύσκολη εβδομάδα, να μην χαρούμε λίγο; Όταν εσείς βλέπετε το Desperate Housewives, εμάς μας παίρνει να παραπονιόμαστε; Εσείς γιατί;, Ε, γιατι;

Ο πιό απίστευτος θάνατος την ώρα του σεξ!

Εκείνος, ένας εύπορος 40ρης, αρκετά γοητευτικός και εκείνη μια γυναίκα 35 ετών που στο πέρασμα της κανείς δεν έμενε ασυγκίνητος. Οι γείτονες μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για το ανδρόγυνο. Βέβαια στη γειτονιά που έμεναν στο Οχάιο των ΗΠΑ, είχαν κατά καιρούς ακουστεί ψίθυροι για την ερωτική δραστηριότητα της Κρίστεν Τέιλορ, αλλά ήταν μόνο ψίθυροι...