Ιούλιος 2012

Αντάρτες λεηλατούν αστυνομικά τμήματα στο Χαλέπι. ...

Άγριες συμπλοκές αναφέρονται στα αστυνομικά τμήματα στο Χαλέπι, με τους αντάρτες φαινομενικά να λεηλατούν μερικά από αυτά. Ο υπεύθυνος του στρατιωτικού συμβουλίου στο Χαλέπι ανέφερε ότι 60 στρατιώτες του καθεστώτος σκοτώθηκαν στα αστυνομικά τμήματα.

Red Flag 12-4: Νυκτερινό βίντεο μαζικών απογειώσεων και ...

Πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως και τις 27 Ιουλίου η τέταρτη εκπαιδευτική σειρά της άσκησης εξομοίωσης μάχης της αμερικανικής Αεροπορίας Red Flag 12-4. Στην άσκηση πήραν μέρος

Οι BMW μετατρέπονται σε έργα τέχνης

Έτσι, οι Λονδρέζοι και οι χιλιάδες επισκέπτες της πόλης, κατά τη διάρκεια των αγώνων θα έχουν, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα να δουν και να απαθανατίσουν 16 Art Cars, με τη σφραγίδα της βαυαρικής φίρμας και τις παρεμβάσεις καλλιτεχνών, κυρίως ζωγράφων, διεθνούς φήμης, που θέλησαν να επιβεβαιώσουν ότι η τέχνη και το αυτοκίνητο… πάνε πακέτο!

Eνα κομμάτι γυαλί παραλίγο να άλλαζε τη ζωή του Πάρκερ !

Λένε πως τα χρήματα και η φήμη αλλάζουν τον άνθρωπο. Στην περίπτωση του Τόνι Πάρκερ, ωστόσο, αυτό μάλλον δεν ίσχυσε. Ακόμη και όταν οι παπαράτσι τον «σημάδευαν» με τα φλας τους, τον καιρό που ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Ιβα Λονγκόρια. Ο Γάλλος γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς, όμως, τονίζει τώρα ότι άλλαξε η ζωή του. Για την ακρίβεια, τη βλέπει... με άλλο μάτι, διότι πρόσφατα παραλίγο να χάσει το μάτι του.

Ο Γκερέιρο... ανεβάζει τους "μικρούς"

Είναι ενδεικτικά όσα είπε στους νεαρούς συμπαίκτες του, μετά το φιλικό με την Πρέστον. "Να ξέρετε ότι δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Στη φάση που είστε εσείς τώρα ήμασταν και εμείς οι πιο έμπειροι όταν ξεκινούσαμε και σας έχει πει ο προπονητής κάτι που είναι πάρα πολύ σωστό, ότι εσείς είστε ευλογημένοι γιατί ξεκινάτε την καριέρα σας σε μια μεγάλη ομάδα", τους είπε και συνέχισε... "Εμείς στην ηλικίας σας δεν είχαμε την ευκαιρία να παίζουμε σε μια τόσο μεγάλη ομάδα.

Ρέθυμνο:Ξεκινά πρόγραμμα ενημέρωσης για τον ιό του ...

Οδηγίες προς τους πολίτες από τη Διεύθυνση Υγείας αναφέρουν τους τρόπους αποφυγής τσιμπήματος κουνουπιών: «Συνιστάται η χρήση εντομοαπωθητικών στο ακάλυπτο δέρμα (χρόνος δράσης τους 1-5 ώρες), χρήση εντομοκτόνων στον αέρα (αεροζόλ, ταμπλέτες, εξατμιζόμενο διάλυμα, σπιράλ), χρήση κατάλληλων ενδυμάτων (ρούχα που καλύπτουν όσο περισσότερο το σώμα - πιο αποτελεσματικά είναι τα φαρδιά και ανοιχτόχρωμα ρούχα), χρήση αντικουνουπικών πλεγμάτων (σίτες) που εμποδίζουν την είσοδο κουνουπιών στο σπίτι, χρήση κουνουπιέρας σε περιοχές με μεγαλύτερη πυκνότητα κουνουπιών ή σε περιπτώσεις, που δεν ενδείκνυτ

Ο Ζλάταν την... έχωσε στον Νενέ!

Πολλοί υποστηρίζουν πως η άρνηση αυτή δεν άρεσε στον σουηδό σούπερ σταρ. Ετσι, η αγκωνιά που έδωσε στον Νενέ κατά τη διάρκεια προπόνησης δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τα γαλλικά ΜΜΕ. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το περιστατικό, που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια στη Γαλλία:

Διχασμένοι οι Γερμανοί οικονομολόγοι

Ο υψηλόβαθμος οικονομολόγος της Berenberg Bank Κρίστιαν Σουλτς, μιλώντας στη γερμανική έκδοση των Financial Times, διατύπωσε την άποψη πως «αν η Ελλάδα κηρύξει πτώχευση και δεν αποχωρήσει από το ευρώ, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα οι συνέπειες από την αναδιάρθρωση του χρέους να μην είναι πολύ σημαντικές και έτσι οι γερμανικές απώλειες να είναι μικρότερες», ενώ, όπως σημειώνει η εφημερίδα, άλλοι οικονομολόγοι προειδοποιούν ότι οι όποιες εκτιμήσεις για τις συνέπειες μιας χρεοκοπίας της Ελλάδας θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τόσο τις εξελίξεις στη γερμανική οικονομία, όσο και τον κίνδυνο μετάδοσ

Διχογνωμίες στη σύσκεψη κορυφής

Του Γιωργου Π. Τερζη Με το χειρότερο από τα σενάρια που είχαν πιθανολογήσει αναμετρώνται πλέον οι κ. Αντ. Σαμαράς, Ευ. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης, οι οποίοι την προσεχή Δευτέρα σε νέα συνάντησή τους καλούνται να οριστικοποιήσουν ένα νέο επώδυνο πακέτο μέτρων.Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί συμφωνούν πολιτικά στην ανάγκη εξεύρεσης των 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ περικοπών που θα περιλαμβάνει το νέο μεσοπρόθεσμο, προκειμένου να δοθεί ένα, ύστατο, μήνυμα αξιοπιστίας εκ μέρους της ελληνικής πλευράς.

Πήρε την εγγυητική τραπέζης η ΑΕΚ

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ εξασφάλισε το πρωί και τα υπόλοιπα έγγραφα που χρειαζόταν από την ΕΕΑ και το Υπουργείο Ανάπτυξης και το μεσημέρι μετέβη στην τράπεζα. Εκεί έδωσε μάχη που κράτησε μέχρι τις 7 το απόγευμα όταν και πήρε το

Σελίδες