Μάιος 2012

Συναντήσεις Β.Πούτιν με Φ.Ολάντ και Α.Μέρκελ

Θα είναι και η πρώτη συνάντηση γνωριμίαw με τον Φ.Ολάντ. Άλλωστε η Ρωσία έχει προχωρήσει στην σημαντικότερη παραγγελία από το εξωτερικό των γαλλικών ναυπηγείων της DCNS με τέσσερα LPD Mistral και ο Φ.Ολάντ, έχει ιδιαίτερα στενές σχέσεις με την DCNS, την οποία υποστηρίζεΙ ισφοδρά σε αντίθεση με τον Ν.Σαρκοζί που στήριζε κυρίως την Dassault. Γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό σε ότι αφορά και το ελληνικό πρόγραμμα των φρεγατών FREMM.

Η κρίση είναι πολιτική

Την πεποίθηση ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν μπορεί να προσφέρει λύση στην κρίση του χρηματοπιστωτικού συστήματος στην Ευρωζώνη, ένα πρόβλημα που θα πρέπει να επιλυθεί από τις κυβερνήσεις, εξέφρασε ο απερχόμενος επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Ισπανίας Μιγκέλ Ανχελ Φερνάντεζ Ορντόνεζ. Εκτός αυτού, προειδοποίησε για το ενδεχόμενο η Ισπανία να μην καταφέρει να ανταποκριθεί φέτος στους δημοσιονομικούς της στόχους, επικαλούμενος τα ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα αβεβαιότητας που χαρακτηρίζουν τη μακροοικονομική κατάσταση.

Παράπονα Ιβκοβιτς για τη διαιτησία

Την τιμωρία του διαιτητή Μπήτη ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς ο προπονητής του Ολυμπιακού, που είναι δυσαρεστημένος με τις αποφάσεις των διαιτητών, κάνοντας ειδική αναφορά στα φάουλ, που σφυρίχτηκαν σε βάρος του Χάινς και του Ντόρσεϊ. Από εκεί και πέρα σχολίασε την εικόνα του αγώνα, που ήταν εντελώς διαφορετική με του προηγούμενου αγώνα, ενώ τόνισε πως δεν θα είναι δύσκολο να προετοιμάσει την ομάδα του για τον πέμπτο και καθοριστικό τελικό κόντρα στην κορυφαία ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία 15 χρόνια και στον κορυφαίο προπονητή. "Δίκαια μου έδωσαν τεχνική ποινή, αλλά είπα στον κομισάριο κ.

Εκτακτο σχέδιο φορο-ελέγχων για να γεμίσουν τα ταμεία

Εντείνονται οι φορολογικοί ελέγχοι προκειμένου να ενισχυθούν τα έσοδα, καθώς στερεύουν τα ταμειακά διαθέσιμα. Το έκτακτο σχέδιο προβλέπει μεταξύ άλλων 20 ομάδες κρούσης που θα ασχοληθούν αποκλειστικά με την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Ταυτόχρονα ενεργοποιούνται οι διατάξεις που προβλέπουν, κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, ακινήτων, καταθέσεων και κινητών περιουσιακών στοιχείων. Ακόμα θα γίνουν προληπτικοί έλεγχοι για την είσπραξη του ΦΠΑ από τους επιτηδευματίες που «δεν έχουν υποβάλει περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ.

Ματαιώνεται η συνάντηση του Π. Καμμένου με τον Ειδικό Γραμματέα των ΔΕΚΟ

30/5 ΞΑΝΘΗ – 31/5 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ICON

Μείωση 26,4% στο εμπορικό έλλειμμα α' τριμήνου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Συνελήφθη Αλβανός στην Θεσπρωτία για μεταφορά και κατοχή όπλων

Συνελήφθη, σήμερα στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 47χρονος Αλβανός, για μεταφορά και κατοχή όπλων και παράνομη είσοδο στη χώρα ενώ αναζητείται ένας ομοεθνής συνεργός του. Αναλυτικότερα, σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη θέση γέφυρα Κεστρίνης του Δήμου Φιλιατών Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να κινούνται πεζοί.Στη θέα των αστυνομικών, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Aνανεώνει ο Μανόλο Χιμένεθ

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία ο Χιμένεθ έχει πρόταση από τη Σαραγόσα ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του για 1+2 χρόνια. Ολα δείχνουν πως ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ θα πει το "ναι" και την Τρίτη (29/5) θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Κέσελ: Πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ

"Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να κρατάς καθ' όλη τη διάρκεια τόσο μεγάλη διαφορά απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Την τελευταία περίοδο, καταφέραμε να προστατεύσουμε το προβάδισμά μας και να φτάσουμε στη νίκη", τόνισε αρχικά ο Κέσελ και στη συνέχερια ανέφερε: "Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, να ξεχάσουμε αυτό το ματς και αν είναι εφικτό να μην χάσουμε την ευκαιρία να πάρουμε το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ. Σήμερα (σ.σ. Κυριακή 2705) έμπαιναν όλα τα σουτ και σε αυτό με βοήθησε πολύ ο κόσμος που έδωσε ώθηση και ήθελα να τον ευχαριστήσω".

Ιδρύεται η πρώτη ιδιωτική Νομική Σχολή στην Ελλάδα!

Τα μαθήματα θα διδάσκονται μόνο στα αγγλικά και τα δίδακτρα θα κυμαίνονται από 4.000 ως 6.000 ευρώ. Η εισαγωγή στους κόλπους του θα γίνεται μέσω εξειδικευμένων τεστ που θα διενεργεί το νέο πανεπιστήμιο και οι εγκαταστάσεις του θα βρίσκονται στα Λεγραινά Σουνίου.

Σελίδες