Σοκάρει η δολοφονία ποδοσφαιριστή στη Ρωσία.

Σάλο έχει προκαλέσει ο απρόσμενος θάνατος του 20χρονου ποδοσφαιριστή Gasan Magomedov, ο οποίος έπεσε νεκρός απο επίθεση με σφαίρες που δέχτηκε κοντά στο σπίτι του, στο Volatile του βόρειου Καυκάσου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έπαιζε για την ομάδα Anzhi Makhachkala, βρισκόταν καθ’οδόν για το σπίτι στο οποίο διέμενε, όταν άγνωστοι περαστικοί εξαπέλυσαν πυρά εναντίον του, τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Ο άτυχος 20χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο προς το νοσοκομείο.

«Ο 20χρονος Μαγκομέντοφ την ώρα που επέστρεφε σπίτι του το Σάββατο με το αυτοκίνητό του, δέχτηκε πυρά. Υπέκυψε στα τραύματά του κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συλλήψεις, αλλά ούτε και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό», ανέφερε ανακοίνωσης της ομάδας.

Ο θρήνος που έχει ξεσπάσει είναι απαράμιλλος και η οργή που δημιουργήθηκε απο αυτό το περιστατικό, έχει αρχίσει να ξεσπά προς τα έξω. Πολλά επεισόδια, καθώς επίσης και εμπρησμός, έχουν παρουσιαστεί απο τον βίαο θάνατο του άτυχου ποδοσφαιριστή και πολλοί είναι οπι φίλαθλοι που προσπαθούν να πάρουν εκδίκηση για τον άδικο χαμό του.

Tags: