Ο Pep Guardiola θα εγκαταλείψει το Μάντσεστερ Σίτι για να διαχειριστεί τη Γιουβέντους

Ο Guardiola οδήγησε την Μάντσεστερ σε μια πρωτοφανή τριάδα της Premier League, του FA Cup και του Carabao Cup αυτή τη σεζόν.

Αρκετά ιταλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Ισπανός θα αντικαταστήσει τον Massimilano Allegri, ο οποίος εγκαταλείπει τη Juve στο τέλος αυτής της σεζόν.

"Αυτή η φήμη είναι αβάσιμη", δήλωσε ο Galassi στο Sky Italia.

Ο Guardiola υπέγραψε πέρυσι παράταση της συμφωνίας του με τον όμιλο της Premier League και ανατέθηκε στο Etihad Stadium μέχρι το 2021.

Τον Μάρτιο, όταν κυκλοφορούσαν επίσης φήμες για την ένταξή του στους Ιταλούς πρωταθλητές - οι οποίοι κέρδισαν τους τελευταίους οκτώ τίτλους της Serie A -, ο Guardiola δήλωσε ότι θα παραμείνει στη City τουλάχιστον για το υπόλοιπο της σύμβασής του, εκτός αν απολυθεί.

Η AGI Sport στην Ιταλία ανέφερε ότι ο πρώην αρχηγός της Βαρκελώνης και της Μπάγερν Μονάχου, 48 ετών, συμφώνησε σε τετραετή συμφωνία με τη Juventus, με μισθό £ 21 εκ. ανά σεζόν.
Είπαν επίσης ότι η επίσημη υπογραφή θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου, με παρουσίαση στο Στάδιο Allianz στο Τορίνο στις 14 Ιουνίου.

Ο Galassi πρόσθεσε: "Ένας σύλλογος όπως η Juventus δεν θα είχε επιτρέψει τέτοιες ειδήσεις να βγουν έτσι. Η Manchester City δεν θα μπορούσε να έχει μείνει χωρίς να γνωρίζει και να ενημερώνεται.

"Είναι απίστευτο το γεγονός ότι τα ΜΜΕ συνεχίζουν αυτές τις φήμες, αυτό είναι γελοίο, ο Guardiola θέλει να μείνει.

"Είναι σπουδαίος επαγγελματίας και δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα λόγια του δεν ακούγονται, δεν θέλει να φύγει και, ως εκ τούτου, το πρόβλημα δεν υπάρχει επειδή το όλο θέμα δεν υπάρχει".

Ο Γκαλάσι είπε επίσης ότι μίλησε με τον αντιπρόεδρο της Juventus, Πάβελ Νεντβέντε, την Πέμπτη.

"Τον γνωρίζω για πολύ καιρό", δήλωσε ο Γκαλάσι. «Γελάσαμε με αυτές τις φήμες και συνειδητοποιήσαμε ότι όλο αυτό το ζήτημα είχε γίνει γελοίο».