Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Μπέντο

Οι 'ερυθρόλευκοι' υποδέχονται την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη ρεβάνς του 1-1 και ο Πορτογάλος κόουτς ετοιμάζει εκπλήξεις, όπως για παράδειγμα το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των Πειραιωτών, Χουάν Κάρλος Παρέδες.

Είναι μια σκέψη του Μπέντο, σε περίπτωση που ο Φιγκέιρας δεν είναι σε θέση ν' αγωνιστεί βασικός. Ο 47χρονος τεχνικός θα μιλήσει με τον Φιγκέιρας λίγες ώρες πριν από το ματς και απ' την απάντηση που θα δώσει ο αμυντικός του Ολυμπιακού θα εξαρτηθεί η απόφαση του Μπέντο. Ο Παρέδες έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με τους 'κιτρινόμαυρους'. Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει με δύο φορ, όπως και στο πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

Τούτο σημαίνει πως οι Καρντόσο και Ανσαριφάρντ θα είναι στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδος, με τον Ιρανό να πραγματοποιεί τη δεύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά. Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, γκολκίπερ θα είναι ο Λεάλι, στόπερ οι Νικολάου ? Βιάνα και αριστερό μπακ θα παίξει ο Σισοκό. Οι δύο μέσοι στον άξονα θα είναι ο Ρομαό με τον Μάρτινς, αν και θα πρέπει να σημειωθεί πως πιθανότητες έχει και ο Μπουχαλάκης. Σε μια τέτοια περίπτωση, στον πάγκο θα μείνει ο Ρομαό. Τέλος, στα δύο άκρα της επίθεσης το προβάδισμα έχουν οι Ελιονούσι και Μανθάτης, με τον Σεμπά να μένει εκτός βασικού σχήματος.

'Ολοι θα πάρετε ευκαιρίες'
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, μίλησε στους παίκτες του λίγο πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης, με τον Πορτογάλο κόουτς να τονίζει χαρακτηριστικά: 'Είδατε ότι έγιναν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Εφυγαν κάποιοι παίκτες, αποκτήθηκαν κάποιοι άλλοι και ετοιμαζόμαστε για δύσκολα παιχνίδια. Στους ώμους των 28 παικτών θα πέσουν τα βάρη για τη συνέχεια και πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για όλα τα παιχνίδια. Ολοι θα πάρετε ευκαιρίες και γι' αυτό θα πρέπει να είστε πάντα έτοιμοι για να βοηθήσετε την ομάδα. Ολα τα ματς θέλουν προσοχή και ειδικά το ματς Κυπέλλου με τον Αρη. Θέλω να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί το ματς δεν θα είναι εύκολο'.