Δεν ανησυχούν για αφαίρεση βαθμών στον Ολυμπιακό

Πανέτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο ήταν στον Ολυμπιακό αναφορικά με την υπόθεση του 'τρίτου ημιχρόνου' στο ματς με την ΑΕΚ. Η κλήση του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κ. Μπαξεβάνη για εκτεταμένα επεισόδια αλλά και αυτή της πειθαρχικής της ΕΠΟ με βάση και το άρθρο 29 ήταν κάτι που δεν τους εξέπληξε, αν και βεβαίως δεν τους άφησε και ικανοποιημένους.

Στο μεγάλο λιμάνι παραμένουν ψύχραιμοι και δεν ανησυχούν για ποινή που θα επιφέρει αφαίρεση έξι βαθμών, καθώς κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά από τις εκθέσεις των αρμοδίων, οι οποίες άλλωστε αποτελούν τα στοιχεία για να βγουν οι αποφάσεις.

Το νομικό επιτελείο των Πειραιωτών βρίσκεται επί ποδός, ετοιμάζοντας τη σημερινή απολογία ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της ΕΠΟ, θεωρώντας πως με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν από πουθενά βάσει των κανονισμών δεν μπορεί να προκύψει κάτι χειρότερο από ένα χρηματικό πρόστιμο και μόνο. Ούτε τιμωρία έδρας ούτε βεβαίως την αφαίρεση βαθμών που ονειρεύονται στον ΠΑΟΚ, όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά.

Συνάμα υπάρχει και το φετινό δεδικασμένο σε μια πολύ πιο ακραία περίπτωση όταν ο πρόεδρος του Ατρόμητου, κ. Σπανός, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα από τον διαιτητή, εξύβρισε και έπιασε από τον λαιμό τον βοηθό διαιτητή, με την ομάδα του Περιστερίου τότε να τιμωρείται με πρόστιμο και μια αγωνιστική της έδρας. Αλλά και το δεδικασμένο με την περσινή υπόθεση του Μελισσανίδη με τον Κύρκο όπου ο πρώτος μάλιστα αθωώθηκε.

Στον Ολυμπιακό, εν κατακλείδι, είναι δεδομένο πως βλέπουν για άλλη μια φορά στη φετινή σεζόν μια μεγάλη προσπάθεια να πληγεί η ομάδα, την ώρα που επιχειρείται ξεκάθαρα μια επικοινωνιακή πολιτική από την αντίπερα όχθη πάνω σε αυτήν την υπόθεση, επιδιώκοντας το -6 που θα 'αρπάξει' από τους Πειραιώτες το πρωτάθλημα. Κάτι όμως που ούτε κατά διάνοια στοιχειοθετείται.