«Ψεύτικοι» φίλαθλοι στο Κατάρ.

Η επόμενη είδηση έχει ήδη κάνει το γύρο του κόσμου, αφήνοντας τους απανταχού φιλάθλους να βρίζουν για την κατάσταση η οποία επικρατεί στο Κατάρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μετανάστες οι οποίοι ζουν στο Κατάρ, προσλαμβάνονται έναντι ενός δολαρίου την ώρα, προκειμένου να παραστήσουν τους ενθουσιασμένους φιλάθλους, πανηγυρίζοντας και χειροκροτώντας όποτε είναι απαραίτητο.

Μάλιστα, πολλές φορές, τους ζητείται να ντυθούν με λευκές κελεμπίες και κεφαλομάντηλο, προκειμένου να θεωρηθεί πως είναι ντόπιοι. Όπως δηλώνουν οι περισσότεροι, είναι ευχαρίστηση για εκείνους, αφού πληρώνονται καλά. Επιπλέον, το γεγονός οτι σχεδόν σε όλα τα γήπεδα υπάρχει πλέον wifi, αποτελεί ένα κίνητρο παραπάνω.

Εντούτοις, οι ντόπιοι δεν αρέσκονται στο να παρακολουθούν αγώνες από κοντά, τόσο συχνά. Σύμφωνα με δημοσκόπηση, τα 2/3 των ντόπιων δεν παρακολούθησε ποδοσφαιρικούς αγώνες κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, ενώ τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι οι ψεύτικοι οπαδοί ήταν ένας από τους λόγους που τους κράτησαν μακριά από τα γήπεδα.

Tags: