Μάιος 2017

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Βέργος

'Παρελθόν' από την οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί από χθες ο Νίκος Βέργος, ο οποίος επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Ο 21χρονος επιθετικός αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα Γ' κατηγορίας, με τη δεύτερη ομάδα της 'Βασίλισσας', την Καστίγια. Πριν την Καστίγια ο Ελληνας στράικερ αγωνιζόταν στην Β΄ κατηγορία με την Ελτσε.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Η ώρα της κρίσης για τους δυο "Δικεφάλους"

Έπειτα από αναβολή μιας εβδομάδας λόγω της απεργίας των δικηγόρων, σήμερα το απόγευμα (16:00) θα πραγματοποιηθεί η απολογία του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για τα εκτεταμένα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ μετά την δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

"Στην λίστα της Φενέρμπαχτσε ο Πρίντεζης"

Δεν έχουν κοπάσει καλά-καλά οι πανηγυρισμοί από την κατάκτηση της EuroLeague στην Φενέρμπαχτσε και ήδη τα Τουρκικά δημοσιεύματα ξεκίνησαν να γράφουν μεταγραφικά σενάρια.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας "Fanatik", η Πρωταθλήτρια Ευρώπης φέρεται να έχει στην λίστα της τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά "η ομάδα ψάχνει για έναν καλό πάουερ φόργουορντ για την θέση του Άντιτς, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις ε τον Νίκολο Μέλι. Αν όμως δεν προχωρήσει αυτή η συμφωνία, τότε θα γίνει προσπάθεια για τον Πρίντεζη".

Απίστευτες σκηνές στη Λεωφόρο, πέταξαν αντικείμενο στον Ίβιτς!

Πολύ άσχημη τροπή πήρε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με τα νεύρα να κάνουν την εμφάνισή τους στο παιχνίδι.

Στο 54ο λεπτό τα πάντα... χάλασαν, με τα νεύρα να περνούν από το χορτάρι στον αγωνιστικό χώρο. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως κατά τη διάρκεια της έντασης, ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ένα αντικείμενο έπεσε από την κερκίδα και προσγειώθηκε στο κεφάλι του Βλάνταν Ίβιτς.

Σπανούλης: «Final Four, το ωραιότερο σημείο της σεζόν»

Ως το ωραιότερο σημείο της σεζόν χαρακτήρισε το Final Four της Ευρωλίγκα ο Βασίλης Σπανούλης, στην Media Day του Ολυμπιακού, οριοθετώντας τους στόχους της ομάδας του.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε: 'Πιστεύω πως είναι το ωραιότερο σημείο της χρονιάς. Το Final Four είναι η γιορτή του μπάσκετ. Μπορεί να μην έχουν την ευκαιρία να ξαναπαίξουν. Πρέπει να κάνουν το παιχνίδι τους και να έχουν μόνο δημιουργικό άγχος. Στο τέλος κερδίζει αυτός που το θέλει περισσότερο'.

Μπορεί η ΑΕΚ να ζητήσει επανάληψη του τελικού

Το οφθαλμοφανές οφ σάιντ στο γκολ του Πέδρο Ενρίκε - με το οποίο ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής του τελικού - και η μη υπόδειξη του από το δεύτερο επόπτη....

Όσκαρ... ατυχίας ο Καρντόσο!

Είναι ξεκάθαρο πως ο Καρντόσο δεν μπόρεσε ούτε στο ελάχιστο να επιβεβαιώσει τις μεγάλες προσδοκίες που δημιουργήθηκαν όταν αποκτήθηκε. Σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις είχε μόλις 3 γκολ, μακράν η χειρότερη σεζόν της καριέρας ενός επιθετικού που έγινε συνώνυμο με το γκολ.