Όσκαρ... ατυχίας ο Καρντόσο!

Είναι ξεκάθαρο πως ο Καρντόσο δεν μπόρεσε ούτε στο ελάχιστο να επιβεβαιώσει τις μεγάλες προσδοκίες που δημιουργήθηκαν όταν αποκτήθηκε. Σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις είχε μόλις 3 γκολ, μακράν η χειρότερη σεζόν της καριέρας ενός επιθετικού που έγινε συνώνυμο με το γκολ.

Από την άλλη όμως κανείς από τη μια δεν μπορεί να πει ότι δεν προσπάθησε και είναι αλήθεια πως όλοι θα συμφωνήσουν πως ήταν πολύ άτυχος. Μπορεί λοιπόν να πέτυχε μόλις 3 γκολ σε μια χρονιά, όμως τα 8 δοκάρια που είχε σε όλες τις διοργανώσεις 'μιλούν' από μόνα τους. Στο Αγρίνιο ο Καρντόσο είχε δύο εξαιρετικές 'εκτελέσεις' που όμως και οι δύο σταμάτησαν στα δοκάρια φτάνοντας έτσι τα 4 στη Σούπερ Λιγκ.

Στο ΟΑΚΑ η κεφαλιά του στο 90' σταμάτησε στο δοκάρι και έτσι δεν έγινε το 0-2 που θα έδινε πρόκριση στον Ολυμπιακό. Είχαν προηγηθεί άλλα πέντε δοκάρια στη σεζόν. Στο πρωτάθλημα μόνο ο Πέτρος Μάνταλος της ΑΕΚ έχει επίσης τέσσερα δοκάρια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παραγουανός είχε δοκάρι και στον πρώτο γύρο με τον Παναιτωλικό! Τα άλλα πέντε ήταν με Αρη (2) στο Κύπελλο, τον ΠΑΣ, και τον Ατρόμητο.