"Στην λίστα της Φενέρμπαχτσε ο Πρίντεζης"

Δεν έχουν κοπάσει καλά-καλά οι πανηγυρισμοί από την κατάκτηση της EuroLeague στην Φενέρμπαχτσε και ήδη τα Τουρκικά δημοσιεύματα ξεκίνησαν να γράφουν μεταγραφικά σενάρια.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας "Fanatik", η Πρωταθλήτρια Ευρώπης φέρεται να έχει στην λίστα της τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά "η ομάδα ψάχνει για έναν καλό πάουερ φόργουορντ για την θέση του Άντιτς, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις ε τον Νίκολο Μέλι. Αν όμως δεν προχωρήσει αυτή η συμφωνία, τότε θα γίνει προσπάθεια για τον Πρίντεζη".

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Φενέρμπαχτσε σκοπεύει να διατηρήσει στις τάξεις της τους Κώστα Σλούκα και Μπόμπι Ντίξον. Δεν είναι σίγουρο όμως ότι θα γίνει το ίδιο με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος ενδέχεται να κάνει το μεγάλο βήμα και να πάει στο ΝΒΑ. Σε περίπτωση που γίνει αυτό, τότε ένας από τους παίκτες που πιθανόν να ενδιαφέρουν είναι ο Μπραντ Ουαναμέικερ της Νταρουσάφακα.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι ο Πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, επιβεβαίωσε την συνεργασία με την εταιρία Dogus, που ήταν μέχρι πρόσφατα χορηγός της Νταρουσάφακα, κάτι που σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα σημαίνει ότι η Φενέρμπαχτσε θα έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που προσπαθήσει να αποκτήσει κάποιον παίκτη της έτερης Τουρκικής ομάδας.