Απρίλιος 2017

Τα αίτια της «πράσινης» κατάρρευσης...

Τα πράγματα στο μπάσκετ είναι απλά! Πρόκειται για το πιο αξιοκρατικό άθλημα παγκοσμίως, όπου ο καλύτερος 99 φορές στις 100 θα κερδίσει. Πολλώ δε μάλλον σε μια σειρά αγώνων. Εκεί φαίνεται η καλύτερη ομάδα και εκείνη που μπορεί να έχει την ίδια διάρκεια σε βάθος χρόνου. Και στην προκειμένη περίπτωση η Φενέρμπαχτε ήταν καλύτερη από τον Παναθηναϊκό και πήρε δίκαια και καθαρά το εισιτήριο του φάιναλ φορ.

Νέα μπλεξίματα για την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Σε νέες περιπέτειες (φαίνεται ότι) μπαίνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ενώ αναμένει την απόφαση για τα όσα έγιναν στον ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, προκύπτει πως βρίσκεται πάλι στο στόχαστρο και όχι για θετικό λόγο. Η Εισαγγελία Πειραιά έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες της ΠΑΕ Πλατανιάς, κατά την μεταξύ τους αναμέτρηση στο 'Γ. Καραϊσκάκης' (1/4). Θυμίζουμε ότι οι Χανιώτες σε επίσημη ανακοίνωση τους είχαν αναφερθεί σε... 'επιτροπή υποδοχής' και βιαιοπραγίες κατά ποδοσφαιριστών στο ημίχρονο.

Δεν ανησυχούν για αφαίρεση βαθμών στον Ολυμπιακό

Πανέτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο ήταν στον Ολυμπιακό αναφορικά με την υπόθεση του 'τρίτου ημιχρόνου' στο ματς με την ΑΕΚ. Η κλήση του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κ. Μπαξεβάνη για εκτεταμένα επεισόδια αλλά και αυτή της πειθαρχικής της ΕΠΟ με βάση και το άρθρο 29 ήταν κάτι που δεν τους εξέπληξε, αν και βεβαίως δεν τους άφησε και ικανοποιημένους.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου: Τιτανομαχία στη Μαδρίτη

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια ανάσα από την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπάγερν Μονάχου απέχει... αρκετά από αυτά και καλείται απόψε να κάνει ένα μικρό θαύμα για να βρεθεί στην τετράδα. Οι Μαδριλένοι θριάμβευσαν στο Μόναχο με 2-1 με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο και καλούνται απόψε να κρατήσουν αυτό το πολύ μεγάλο προβάδισμα.

Champions League: Ο Ρονάλντο στέλνει τη Ρεάλ Μαδρίτης στους «4»

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 2-1 τη Μπάγερν στο Μόναχο και βρίσκεται «αγκαλιά» με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους ημιτελικούς του Champions League.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ, Λεμονής: «Θα πάρουμε δυο κούπες»

Η εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Λεβαδειακό δεν ήταν καλή, για την ακρίβεια ήταν απογοητευτική στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, γεγονός φυσικά που δεν άρεσε και στον προπονητή των "ερυθρόλευκων", Τάκη Λεμονή.

Ο Τσόρι «την είπε» στον Μπέντο

Ο Τσόρι Ντομίνγκες μπορεί να είναι Αργεντινός αλλά... το κρατάει μανιάτικο. Και χθες, μετά τη νικηφόρα για τον Ολυμπιακό αναμέτρηση στην Κέρκυρα, βρήκε την ευκαιρία να 'την πει' στον Πάουλο Μπέντο γιατί τον είχε παραγκωνίσει. 'Με είχε αφήσει εκτός χωρίς λόγο' ήταν η ατάκα του.

Τραυματίστηκε ο Μαργαρίτης

Νέο πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΟΚ. Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ο Βαγγέλης Μαργαρίτης τραυματίστηκε στην δεξιά ποδοκνημική και αποχώρησε, με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώνει ότι λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του θα γίνουν γνωστές την Τρίτη (4/4).

Απών από την προπόνηση για προληπτικούς λόγους έμεινε και ο Κιθ Κλάντον, ενώ απουσίασαν ακόμα οι Αντώνης κόνιαρης (έμεινε στην Αθήνα για να διευθετήσει ένα προσωπικό θέμα) και Νέναντ Μιλιένοβιτς, ο οποίος παραμένει στην Σερβία ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας.