Ολυμπιακός - ΑΕΚ, Λεμονής: «Θα πάρουμε δυο κούπες»

Η εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Λεβαδειακό δεν ήταν καλή, για την ακρίβεια ήταν απογοητευτική στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, γεγονός φυσικά που δεν άρεσε και στον προπονητή των "ερυθρόλευκων", Τάκη Λεμονή.

Ο 57χρονος κόουτς των Πειραιωτών μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στους παίκτες του, πριν οι "ερυθρόλευκοι" αναχωρήσουν από τη Λιβαδειά και θέλησε να τους ανεβάσει την ψυχολογία. Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει την "πολυτέλεια" να σταθεί στους δύο βαθμούς που έχασε στη Λιβαδειά, καθώς τη Μεγάλη Πέμπτη είναι προγραμματισμένος ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ. Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας ζήτησε από τους παίκτες του να αφοσιωθούν στο μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ και εξέφρασε την πίστη του για κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα του.

"Ξεχνάμε το ματς με τον Λεβαδειακό, έχουμε μπροστά μας τον ημιτελικό με την ΑΕΚ και η προσοχή μας είναι στραμμένη σε αυτό το ματς. Εχω εμπιστοσύνη σε σας, είμαστε ο Ολυμπιακός και σας λέω ότι στο τέλος της χρονιάς θα πανηγυρίσουμε την κατάκτηση δύο τίτλων, όχι ενός.

Εμείς θα πάρουμε το νταμπλ και όλοι θα καταλάβουν ποια είναι η δύναμη του Ολυμπιακού" είπε αρχικά στους "ερυθρόλευκους" ο Λεμονής και συνέχισε: "Ο κόσμος θα είναι δίπλα μας, θα γεμίσει το Καραϊσκάκη και θέλει να μας δει να παίζουμε με πάθος για τη νίκη. Εμείς θα πάμε στον τελικό κι όποιος κι αν είναι απέναντί μας θα πάρουμε την κούπα. Θέλω να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός και έχω εμπιστοσύνη σε όλους σας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".