Δεκέμβριος 2016

Ποδόσφαιρο στα... δικαστήρια και το 2017!

Ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια δεν παίζεται μόνο στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και στα δικαστήρια. Το 2017 λοιπόν, δεν θα αποτελέσει εξαίρεση αφού οι υποθέσεις που εκκρεμούν στην Ευελπίδων, στο Εφετείο ή περιμένουν για να πάρουν τον δρόμο προς τις δικαστικές αίθουσες είναι ουκ ολίγες.

Συγκεκριμένα είναι έξι στον αριθμό: η «εγκληματική οργάνωση», το μικρό και το μεγάλο koriopolis, η «κάρτα υγείας», η προσφυγή του καθηγητή αθλητικού δικαίου Ανδρέα Μαλάτου κατά της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ και η υπόθεση με τις πλαστές ενημερότητες των 27 ΠΑΕ.

Ώρα για ξεσκαρτάρισμα

Στον Παναθηναϊκό γίνονται σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον πρώτο κύκλο δουλειάς του είδε αρκετά κακώς κείμενα.

Παρέλαβε ένα πραγματικό μπάχαλο και είναι αυτός που επιλέγει ποιοι θα μείνουν μαζί του την επόμενη ημέρα, με τον Λυμπερόπουλο να προσπαθεί να διαχειριστεί τα οικονομικά και στις συμφωνίες στις αποδεσμεύσεις, ώστε οι αλλαγές να έρθουν με ρεαλισμό.

ΒΡΗΚΕ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Επίσημα στις 16 Ιανουαρίου ο ημιτελικός

Ανακοινώθηκε σήμερα από την ΕΟΚ το πρόγραμμα των νοκ-άουτ ημιτελικών αγώνων του κυπέλλου μπάσκετ των ανδρών.

Με το απαγορευμένο μήνυμα στη φανέλα της η ΑΕΛ κόντρα στον ΠΑΟ

Η Super League απαγόρευσε στην ΑΕΛ να χρησιμοποιήσει τις φανέλες με το μήνυμα "τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας", ωστόσο με εντολή του Αλέξη Κούγια οι "βυσσινί" τις φόρεσαν κανονικά στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, το βράδυ της Κυριακής (18/12) στο "AEL FC Arena".

Να σημειωθεί ότι η πειθαρχική τιμωρία με βάση τους κανονισμούς της Super League προβλέπεται με πρόστιμο που κυμαίνεται μεταξύ 100 και 2.000 ευρώ, ενώ μετά εξαρτάται από το εάν ο διαιτητής ή ο παρατηρητής σημειώσει, όπως και τον τρόπο που ενδεχομένως το σημειώσει, το γεγονός στο φύλλο αγώνα η περαιτέρω κύρωση.

Κύπελλο: Όλα τα σενάρια πρόκρισης για τις 32 ομάδες

Η φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνεται αυτό το τριήμερο και μόνο δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μαγεία και ρεκόρ από Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ

Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ αποτελούν μια καλή 'δικαιολογία' για κάθε ποδοσφαιρόφιλο, ώστε να κάτσει να παρακολουθήσει τη διοργάνωση του Champions League, καθώς η μία διαγωνίζεται την άλλη στις γεμάτες εμφανίσεις και τα ρεκόρ!

Με Τσόρι ο Ολυμπιακός στην Κύπρο

Ο Αργεντινός, ο οποίος είχε ζητήσει από τον Πάουλο Μπέντο να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά και εν συνεχεία αποκλείστηκε και από το ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, υπολογίζεται από τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού.

Οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Παναγιώτης Ρέτσος, δεν κατάφεραν να δώσουν το παρών στην προπόνηση, μένοντας εκτός προγράμματος και κάνουν αγώνα δρόμου, για να προλάβουν το ματς στα Ιωάννινα, την ερχόμενη Δευτέρα, με αντίπαλο τον ΠΑΣ για την 14η αγωνιστική της Superleague.

Τέλος ο Στραματσόνι από τον Παναθηναϊκό

Το τέλος της συνεργασίας με τον Αντρέα Στραματσόνι ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Πέμπτης (1/12), λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του Ιταλού τεχνικού με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Όπως αναφέρει μάλιστα η επίσημη ανακοίνωση του "τριφυλλιού", ο Αντρέα Στραματσόνι δεν απολύθηκε, αλλά παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία των "πρασίνων", οι οποίοι αναζητούν πλέον τη διάδοχη κατάσταση. Ο Ιταλός έμεινε στον πάγκο του Παναθηναϊκού για κάτι παραπάνω από ένα χρόνο, καθοδηγώντας την ομάδα σε 51 παιχνίδια.