Νοέμβριος 2014

Φυλάκιση με αναστολή για τον Μπραντάο.

Ένα μήνα στη φυλακή με αναστολή, καθώς και 20.000 ευρώ πρόστιμο είναι η τιμωρία που αποδόθηκε στον Μπραντάο, απο το δικαστήριο της Γαλλίας.
Ο ταλαντούχος παίχτης της Μπαστιά είχε επιτεθεί στον Τιαγκό Μότα, δίνοντας του κουτουλιά, στη φυσούνα του «Παρκ ντε Πρενς», κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας ήττας της ομάδας του από την Παρί τον περασμένο Αύγουστο, με το περιστατικό να αποκαλύπτεται μέσω του βίντεο του αγώνα.

Tags: 

Μπλεγμένος με ναρκωτικά γνωστός ποδοσφαιριστής

.

Δεν δείχνει να έχει σταματημό η κατηφόρα στην οποία βρίσκεται η καριέρα του πάλαι ποτέ άσσου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Αντριάννο, ο οποίος έχει πάψει να μας απασχολεί, τουλάχιστον με τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα και επιτεύγματα, εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνεχίσει την καριέρα του στην β΄ κατηγορία της Γαλλίας, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα βραζιλιάνικα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τώρα αντιμετωπίζει προβλήματα και με ναρκωτικές ουσίες.

Tags: 

Πασίγνωστος αθλητής σε κώμα απο χτύπημα στο κεφάλι.

Με την κατάσταση της υγείας του να κρέμεται απο μία κλωστή, ο Αυστραλός παίκτης κρίκετ, Phil Hughes, βρίσκεται στο νοσοκομείο, με την οικογένεια του στο πλάι του, να προσεύχεται να γλυτώσει το θάνατο και να καταφέρει να αναρρώσει ξανά.

Ο 25χρονος batsman Phil Hughes δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο από μπαλάκι του κρίκετ μετά από βολή του Σον Άμποτ, της New South Wales. Το χτύπημα ήταν τόσο σφοδρό, με αποτέλεσμα ο 25χρονος να πέσει αμέσως στο έδαφος.

Tags: 

Ξεκινά η online διάθεση εισητηρίων για το Final Four.

Την Τετάρτη, ακριβώς στη μία το μεσημέρι, ξεκινά η ηλεκτρονική διάθεση εισητηρίων για το Final Four της Ευρωλίγκας, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη, 15-17 Μαϊου.

Οι προνοητικοί του είδους αλλά κυρίως, όσοι διαθέτετε αυτή τη στιγμή την οικονομική δυνατότητα, σπεύσατε καθώς όσοι κλείσουν εισητήρια απο τώρα, θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν θέση μέσα στο γήπεδο.

Tags: 

Η χειρονομία του Άλφαρο Αρμπελόα που συγκίνησε.

Στον αγώνα μεταξύ Εϊμπάρ και Ρεάλ Μαδρίτης, όπου το σκορ που επικράτησε ήταν 0-4, η κίνηση που έκανε ο Άλφαρο Αρμπελόα, δεν άφηνε κανένα ασυγκίνητο.

Ο διεθνής Ισπανός αμυντικός, αν και πάτησε στο γήπεδο στο ΄84 και δεν είχε στη διάθεση του ούτε αρκετό χρόνο, ούτε πολλές ευκαιρίες, αφού η ομάδα του είχε ήδη βάλει όλα τα γκολ, παρόλ’αυτά κατάφερε και πάλι να κλέψει τις εντυπώσεις, με αυτή του χειρονομία στο τέλος του αγώνα.

Tags: 

Παρολίγο...χαμός στον φιλικό Ελλάδας – Σερβίας.

Το γύρο του κόσμου σε μόλις ελάχιστες ώρες κατάφερε να κάνει το βίντεο με το στιγμιότυπο απο τον φιλικό αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Σερβίας, όπου ένας δικός μας παίκτης επιχείρησε να χτυπήσει έναν παίκτης της αντίπαλης ομάδας.

Ο λόγος φυσικά για τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σήκωσε το χέρι του και παραλίγο να δώσει μπουνιά στον Νεμάνια Μάτιτς. Αιτία φαίνεται πως στάθηκε το τάκλιν του 2ου προς τον Κονέ, ο οποίος αντέδρασε ενστικτωδώς και ένωσε αυτόματα τη γροθιά του.

Tags: 

«Μάθημα» ζωής απο τον 24χρονο Ντάνιελ Ενγκελμπρεχτ.

Τρανό παράδειγμα ψυχικής δύναμης και εσωτερικής θέλησης αποτελεί ο 24χρονος ποδοσφαιριστής Ντάνιελ Ενγκελμπρεχτ, ο οποίος κατάφερε, μετά απο τρία εμφράγματα και 4 χειρουργεία στην καρδιά, να πατήσει ξανά το πόδι του στο χορτάρι.

Ο νεαρός παίκτης της Στούτγκαρντ Κίκερς, που παίζει στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας, πριν απο μερίπου ένα χρόνο, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία τόσο στους συμπαίκτες του όσο και στην ομάδα του.

Tags: 

«Γαλανόλευκος» κατήφορος.

Μαύρα θα είναι, καθώς φαίνεται, τα νέα όσον αφορά την κατάταξη της Εθνικής Ελλάδος στον πίνακα της παγκόσμιας κατάταξης FIFA, για τον Νοέμβρη, αφού, για πρώτη φορά μετά 2003, θα βρεθεί εκτός της 20αδας.

Η Εθνική, μετά τη νίκη που σημείωσε απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού, μετράει μία ισοπαλία και πέντε ήττες σε συνολικά έξι αναμετρήσεις, γεγονός που σίγουρα θα έχει αντίκτυπο στη βαθμολογία της στο FIFA Ranking.

Tags: 

Δύο μήνες εκτός γηπέδων για το Μόντριτς.

Χωρίς τελειωμό φαίνεται να έιναι τα άσχημα νέα για τον Μόντριτς, ο οποίος συνεχώς ενημερώνεται πως ο τραυματισμός του είναι πολύ πιο σοβαρός απο ότι περίμεναν.

Ο τραυματισμός του Κροάτη ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τους γιατρούς της Ρεάλ Μαδρίτης, που τον εξέτασαν τελευταία, είναι ιδιαίτερα σοβαρός και μεγάλη ζημιά έχει προκληθεί στον τένοντα του ποδιού του, κατάσταση που τον οδηγεί σε αποθεραπεία τουλάχιστον δύο μηνών.

Tags: 

Γκολ άνευ προηγουμένου!

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν σχεδόν όλοι όσοι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο γήπεδο, όταν έγιναν μάρτυρες του πιο εξωφρενικού γκολ της ιστορίας του ποδοσφαίρου. Υπεύθυνος είναι ο σπεσιαλίστας Τζιουζέπε Σόλε, που ανήκει στην Γουόκινγκ, σε αγώνα κόντρα στη Χάλιφαξ.

Είναι άγνωστο το αν πήγαινε για σέντρα ή απλά ήθελε να βάλει γκολ. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Το πόσο εκνευριστικά χαλαρός ήταν όταν το έκανε. Με μεγάλη άνεση, εώς θα λέγαμε και απάθεια, κατάφερε το απίστευτο αυτό σουτάρισμα, κάνοντας μάλιστα την μπάλα να γυρίζει.

Tags: 

Σελίδες