Φυλάκιση με αναστολή για τον Μπραντάο.

Ένα μήνα στη φυλακή με αναστολή, καθώς και 20.000 ευρώ πρόστιμο είναι η τιμωρία που αποδόθηκε στον Μπραντάο, απο το δικαστήριο της Γαλλίας.
Ο ταλαντούχος παίχτης της Μπαστιά είχε επιτεθεί στον Τιαγκό Μότα, δίνοντας του κουτουλιά, στη φυσούνα του «Παρκ ντε Πρενς», κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας ήττας της ομάδας του από την Παρί τον περασμένο Αύγουστο, με το περιστατικό να αποκαλύπτεται μέσω του βίντεο του αγώνα.
Εκτός όμως απο την ποινή φυλάκισης, το χρηματικό πρόστιμο και τον 6μηνο αποκλεισμό του απο τα γήπεδα απο την γαλλική ομοσπονδία, ο Βραζινλιάνος επιθετικός δέχτηκε και μήνυση απο τον χαφ της Παρί, με την υπόθεση να περνά πλέον και στις δικαστικές αίθουσες.
Ο Ιταλός διεθνής έκανε λόγο μάλιστα για απειλές οι οποίες ξεκίνησαν εντός του γηπέδου και πως έτσι κατέληξε στο συμπέρασμα οτι ο Μπραντάο τον περίμενε εσκεμμένα στη φυσούνα.
«Κατά τη διάρκεια μια σύγκρουσής μας στον αγώνα μου είπε ότι θα με περίμενε. Νόμιζα ότι το είπε μέσα στην ένταση του παιχνιδιού. Δεν είχα ιδέα ότι το εννοούσε», είπε ο Τιάγκο Μότα.

Tags: