«Μάθημα» ζωής απο τον 24χρονο Ντάνιελ Ενγκελμπρεχτ.

Τρανό παράδειγμα ψυχικής δύναμης και εσωτερικής θέλησης αποτελεί ο 24χρονος ποδοσφαιριστής Ντάνιελ Ενγκελμπρεχτ, ο οποίος κατάφερε, μετά απο τρία εμφράγματα και 4 χειρουργεία στην καρδιά, να πατήσει ξανά το πόδι του στο χορτάρι.

Ο νεαρός παίκτης της Στούτγκαρντ Κίκερς, που παίζει στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας, πριν απο μερίπου ένα χρόνο, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία τόσο στους συμπαίκτες του όσο και στην ομάδα του.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως πάσχει απο μυοκαρδίτιδα, γεγονός που τους ώθησε να τον συμβουλέψουν να μην ξαναπαίξει μπάλα, πράγμα που τον έκανε να πιστέψει πως η καριέρα του έλαβε τέλος.

Μετά απο τέσσερις επεμβάσεις στην καρδιά και ένας φορητό, εξωτερικό απινιδωτή, ο οποίος ελέγχει τους χτύπους της καρδιάς, ο 24χρονος Ντάνιελ, με σκληρή δουλειά και σιδερένια θέληση, άρχισε και πάλι τις προπονήσεις.

Είχε πάρει απόφαση να επιστρέψει και δεν θα άφηνε τίποτα να του στερήσει την μεγάλη του αγάπη. Δούλεψε πολύ, έκανε μικρά βήματα, αλλά στο τέλος αποζημιώθηκε, αφού το προηγούμενο σαββατοκύριακο πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με την Ρέιβνσμπουργκ για το κύπελλο.

Tags: