Αύγουστος 2018

Συνεχίζει να δίνει την προσωπική του μάχη ο Μίκαελ Σουμάχερ

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες διέρρευσαν πρόσφατα σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η υγεία του δημοφιλούς πρωταθλητή της φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ. Να υπενθυμίσουμε ότι ο διάσημος αθλητής βρίσκεται πέντε χρόνια καθηλωμένος στο κρεβάτι, εκ των οποίων τα περισσότερα σε κώμα, ύστερα από το μοιραίο ατύχημα που του συνέβη ενώ έκανε σκι στην Ελβετία.

Μας έκανε περήφανους με το χρυσό μεταλλείο ο Γρεβενιώτης Μίλτος Τεντόγλου!

Στα 20 του χρόνια, ο Μίλτος Τεντόγλου και επιδεικνύοντας αβίαστα άφθονο πηγαίο ταλέντο κέρδισε την πρώτη θέση στο μήκος στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αποτελεί τον πιο νέο αθλητή της φετινής μας αποστολής αλλά με την επιτυχία γέμισε καμάρι και υπερηφάνεια όχι μόνο την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Γρεβενά αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Ο Δήμαρχος της πόλης των Γρεβενών και η Αθλητική ένωση Γρεβενών τον συνεχάρησαν με λόγια ενθουσιασμού και το Δημαρχείο της πόλης έμεινε φωταγωγημένο την Πέμπτη 09 Αυγούστου.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΗΣ…ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ Ο ΠΑΟΚ!

Άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη όπως λέει σοφά ο λαός! Ποια Βασιλεία; Ένας ήταν ο Βασιλιάς μέσα στην Ελβετία! Ο ΠΑΟΚ επιθετικός, μαχητικός και ανεπηρέαστος από την απουσία Βιεϊρίνια έδειξε τα δόντια του καταφέρνοντας το 3-0 που του δίνει ελπίδες να ονειρεύεται μια θέση κάτω από το σεντόνι του Champions League. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ξεπέρασε αποτελεσματικά την απώλεια του Βιεϊρίνια με αντικατάσταση του από τον Κατσερίντι που έκανε το ντεμπούτο του και έτσι ισοπέδωσε την Ελβετική ομάδα μέσα στην έδρα της ενώ προκρίθηκε στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.