Συνεχίζει να δίνει την προσωπική του μάχη ο Μίκαελ Σουμάχερ

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες διέρρευσαν πρόσφατα σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η υγεία του δημοφιλούς πρωταθλητή της φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ. Να υπενθυμίσουμε ότι ο διάσημος αθλητής βρίσκεται πέντε χρόνια καθηλωμένος στο κρεβάτι, εκ των οποίων τα περισσότερα σε κώμα, ύστερα από το μοιραίο ατύχημα που του συνέβη ενώ έκανε σκι στην Ελβετία.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες που αφέθηκαν να διαρρεύσουν από μάνατζερ του, η υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ έχει αρχίσει να εμφανίζει κάποια πρόοδο. Λέγεται ότι πλέον έχει τακτικά επαφή με το περιβάλλον καθώς φαίνεται να ξυπνούν σιγά σιγά οι αισθήσεις του. Επιπλέον έγινε γνωστό ότι μπορεί ακόμα να σηκώνεται με βοήθεια από το κρεβάτι του. Οι δικοί του άνθρωποι φαίνεται ότι τον κάνουν βόλτα εντός του δωματίου με αναπηρικό καροτσάκι και μάλιστα όταν τον πλησιάζουν κοντά στο παράθυρο και αντικρύζει την πανέμορφη θέα λέγεται πως δακρύζει.

Όλα αυτά είναι πολύ ενθαρρυντικά δείγματα ωστόσο ο φιλικός-οικογενειακός του κύκλος επιθυμεί να κρατήσει μετριοπαθή στάση χωρίς να θέλει να αφήσει επιπλέον λεπτομέρειες να διαρρεύσουν ώστε και η ιατρική του ομάδα να συνεχίσει να δουλεύει για την πρόοδο του με μεθοδικότητα και ηρεμία.
Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να μάθουμε νέες θετικές εξελίξεις και να ευχηθούμε αυτές να υπάρξουν για τον Μίκαελ Σουμάχερ το συντομότερο δυνατό!