Νοέμβριος 2017

Μάνταλος: «Να επιστρέψω πιο γρήγορα για να σηκώσω το πρωτάθλημα»

Την επιθυμία να επιστρέψει πριν τη λήξη της σεζόν, για να σηκώσει με την ΑΕΚ το τρόπαιο του πρωταθλητή, εξέφρασε ο Πέτρος Μάνταλος.

Μετά την επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας του με την Ένωση έως το 2022 ο αρχηγός της ομάδας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τη σημασία της ανανέωσης του συμβολαίου του:

Στην Αθήνα ο Γιόχανσον

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης ο Γιάκομπ Γιόχανσον.

Μετά τον Πέτρο Μάνταλο, ο Σουηδός μέσος υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο χθεσινοβραδινό ματς με την Ιταλία στοι Μιλάνο και θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Με που ήρθε στην Ελλάδα ο 27χρονος άσος είχε τετ-α-τετ με το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης για να αποφασίσουν για τον χρόνο και τον τόπο που θα γίνει η επέμβαση στο γόνατό του. Ο Γιόχανσον υποβλήθηκε σενέες εξετάσεις κι αναμένεται η επίσημη θέση της ομάδας του για τα περαιτέρω.

Champions League: Ηττήθηκε μετά από 5 χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης

Η ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Γουέμπλεϊ» από την Τότεναμ (1-3) έβαλε τέλος σε ένα απίστευτο σερί που είχαν οι πρωταθλητές Ισπανίας.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ηττήθηκε σε φάση ομίλων του Champions League για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια!

Την τελευταία φορά που η «Βασίλισσα» είχε βρεθεί σε παρόμοια θέση ήταν τη σεζόν 2012/2013, όταν είχε γνωρίσει την ήττα από την Ντόρτμουντ στο «Signal Iduna Park» με 1-2.