Ιούνιος 2017

Χειρουργήθηκε ο Φιλιππίδης, «πυρά» ΣΕΓΑΣ κατά ΟΑΚΑ

Μάχη με τον χρόνο αναμένεται να δώσει ο Κώστας Φιλιππίδης προκειμένου να προλάβει το παγκόσμιο πρωτάθλημα (4-13 Αυγούστου, Λονδίνο). Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του κλειστού υπεβλήθη, χθες, σε χειρουργική επέμβαση στον μηνίσκο και, σύμφωνα με τους γιατρούς, θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους ύστερα από 40 ημέρες.

Αρχή με Γκάμπριελ στον Παναθηναϊκό

Ήδη τρεις ημέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου, το Sport24.gr είχε παρουσιάσει τις πρώτες σκέψεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού Superfoods για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Μεταξύ άλλων αναφερόταν πως "στο τριφύλλι είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα και την προσφορά του Κένι Γκάμπριελ".

Καραγκούνης: "Συγκινητική η παρουσία του κόσμου"

Αρκετά χαρούμενος ήταν μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ο Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί με τη φανέλα και των δυο ομάδων.

Ο "Τυπάρας" στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην παρουσία του κόσμου την οποία χαρακτήρισε συγκινητική. Ο Καραγκούνης μίλησε και για το παιχνίδι της Εθνικής με τη Βοσνία την Παρασκευή.

"Προτάθηκε ο Πρίντεζης στη Μπαρτσελόνα"

Η Μπαρτσελόνα έχει ολοκληρώσει εδώ και καιρό τις υποχρεώσεις της λόγω του αποκλεισμού της στον πρώτο γύρο των playoffs και έκτοτε κάθε μεγάλο όνομα κυκλοφορεί στην Ευρώπη παρουσιάζεται ως στόχος της. Τα τελευταία ονόματα που προστέθηκαν λοιπόν σε αυτή τη λίστα είναι αυτά του Γιώργου Πρίντεζη και του Ματ Λοτζέσκι!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της "mundodeportivo", οι δύο φόργουορντ του Ολυμπιακού προτάθηκαν στους Καταλανούς πριν μερικές ημέρες, με αμφότερων οι περιπτώσεις να ενδιαφέρουν.

Με το αυτί στην Τούμπα

Εκείνο που ο Μανόλο Χιμένεθ είχε ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πριν από το ματς στη Νέα Σμύρνη, ήταν να τα δώσουν όλα για τη νίκη, ανεξάρτητα αν θα κατάφερναν τελικά να πάρουν την πρωτιά.

Γι' αυτό άλλωστε και ο Ισπανός τεχνικός δεν ήθελε να υπάρχει καμία ενημέρωση κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, για τα τεκταινόμενα στην Τούμπα. Ο στόχος ήταν η νίκη για την ΑΕΚ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.