Καραγκούνης: "Συγκινητική η παρουσία του κόσμου"

Αρκετά χαρούμενος ήταν μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ο Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί με τη φανέλα και των δυο ομάδων.

Ο "Τυπάρας" στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην παρουσία του κόσμου την οποία χαρακτήρισε συγκινητική. Ο Καραγκούνης μίλησε και για το παιχνίδι της Εθνικής με τη Βοσνία την Παρασκευή.

Βρέθηκατε πίσω στο σκορ αλλά στο δεύτερο μέρος ισοφαρίσατε;
"Για αυτό βάλαμε τον Κώστα για να ισοφαρίσει και να μην χάσουμε το ματς στην κανονική διάρκεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο ήταν συγκινητική η παρουσία του κόσμου. Έδειξαν ότι αγάπησαν όλοι αυτό το παιχνίδι και τον φιλανθρωπικό σκοπό για τον οποίο έγινε".

Ο Άγγελος Χαριστέας δήλωσε ότι θα γίνει ένσταση επειδή έπαιξες και με την Ίντερ. Τι έχεις να πεις;
"Δεν θέλω να με τιμωρήσουν μόνο και να χάσω τα υπόλοιπα ματς. Δεν παίρνουμε ποτέ παιχνίδι στα χαρτιά".

Για το παιχνίδι της Εθνικής με την Βοσνία τι μπορούμε να περιμένουμε;
"Είναι δύσκολο το παιχνίδι. Η Εθνική Ελλάδος έχει δείξει ανεβασμενη, παίζει σαν ομάδα το τελευταίο διάστημα και θεωρώ ότι θα έρθουν και τα αποτελεσματα".

Χαβιέρ Σανέτι: "Ήταν όμορφο όλο το σκηνικό που στήθηκε"
Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα έκανε και ο αρχηγός της Ίντερ, Χαβιέρ Σανέτι, ο οποίος μίλησε τόσο για τη φιλική αναμέτρηση όσο και το ματς της Εθνικής Ελλάδος με τη Βοσνία.

"Πραγματικά έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, για σημαντικό σκοπό και ήταν πολύ ωραίο όλο το σκηνικό που στήθηκε εδώ από τον κόσμο".

Σε ερώτηση για το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την αντίστοιχη της Βοσνίας είπε:

"Πραγματικά είναι ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι η Ελλάδα ξέρει πως να ανταπεξέρχεται"