Νοέμβριος 2016

Ένας 18χρονος κατηγορείται για τη ρήψη φωτοβολίδας στην Τούμπα

Από τα χέρια ενός 18χρονου φέρεται να «έφυγε» η φωτοβολίδα που προσγειώθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας, κατά τη διάρκεια του προ μηνός ποδοσφαιρικού αγώνα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, για τη Super League.

Άγιαξ - Παναθηναϊκός: Πρασίνισε το Άμστερνταμ

'Πρασίνισε' εδώ και μερικές ώρες το Άμστερνταμ.

Περισσότεροι από 2500 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται στην Ολλανδία για το ματς με τον Άγιαξ για την 5η αγωνιστική του Europa League ώστε να στηρίξουν την ομάδα τους και η ΠΑΕ πόσταρε στα social media φωτογραφίες, στις οποίες είναι συγκεντρωμένοι οι φίλοι του συλλόγου.

Με νέο τρόπαιο στο Eurobasket 2017

Το Eurobasket 2017 πλησιάζει και οι αλλαγές που έγιναν, όσον αφορά τη δομή του ήταν αρκετές.

Δεν ήταν, όμως και οι μόνες, καθώς αλλαγές έχουν επέλθει σε πάρα πολλά πράγματα τα οποία σχετίζονται με τη διοργάνωση.

Το τρόπαιο δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση...

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των ομίλων, κατά την οποία η Ελλάδα βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, παρουσιάστηκε το νέο τρόπαιο, το οποίο είναι πιο... ψηλό από το προηγούμενο και άκρως επιβλητικό, όπως θα δείτε και στο tweet που έκανε η Ελληνική Ομοσπονδία.

Σκέφτεται το εξωτερικό ο Σιόβας

Ο Δημήτρης Σιόβας δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο και ο ίδιος σιγά-σιγά το παίρνει απόφαση πως θα πρέπει να κοιτάζει τις επιλογές του.

Ο Έλληνας αμυντικός δεν παίρνει ευκαιρίες και για το λόγο αυτό αρχίζει να κοιτάζει τις περιπτώσεις που μπορεί να έχει για την καριέρα του.

Το εξωτερικό είναι μια λύση και αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και σύμφωνα με πληροφορίες η Ρεάλ Μπέτις του Βίκτορ Σάντσεθ είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Έλληνα αμυντικό.

Ανατροπή στην υπόθεση Μπίκα

Νέα δεδομένα φαίνεται ότι προκύπτουν στην υπόθεση της φωτιάς στο σπίτι του πρώην αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα στην Ιερισσό Χαλκιδικής την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο πόρισμά της δεν θα αναφέρει τα αίτια της φωτιάς, καθώς αυτά δεν έχουν βρεθεί, όπως επίσης δεν έχουν βρεθεί ίχνη από πιθανούς δράστες.

Κατακτά το ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ με εξαιρετικές εμφανίσεις και κορυφαίο αμερικανικό δίκτυο, τον κατέταξε στην 19η θέση των κορυφαίων παικτών της λίγκας.

Συγκεκριμένα, το ESPN όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, ζήτησε από μια ομάδα ειδικών να κατατάξει τους ΝΒΑερς σε σειρά με βάση την βελτίωσή τους και την συνεισφορά τους στις ομάδες τους.

Ο δικός μας Γιάννης των Μπακς, βρίσκεται στην 19η θέση της σχετικής λίστας, αφήνοντας πίσω του παίκτες όπως τους Νοβίτσκι, Αντονι και Γκασόλ.

Ντα λα Μπέγια: "Έτοιμος για τις επόμενες μάχες"

Τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης, με τον Ρέτσο να καλύπτει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, έχει ξεπεράσει οριστικά πλέον ο Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια.

Ο Ισπανός μπακ προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς και μετά την διακοπή θα είναι κανονικά στην διάθεση του Πάουλο Μπέντο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αποφασίζει τον τρόπο που θα βάλει ξανά τον παίκτη στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Ντε λα Μπέγια μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο instagram, έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας, τονίζοντας ότι είναι έτοιμος για τις επόμενες μάχες.

Ο Ολυμπιακός παίζει για πρόκριση και ψυχολογία

Το πόσο σημαντικό είναι το αποψινό ματς του Ολυμπιακού στο Καζακστάν φαίνεται από τη βαθμολογία του ομίλου των "ερυθρόλευκων", με τους πρωταθλητές Ελλάδας και τον ΑΠΟΕΛ να έχουν από έξι βαθμούς. Ακολουθεί η Γιουνγκ Μπόις με τέσσερις πόντους και τελευταία είναι η Αστάνα με έναν βαθμό, με την αποψινή αντίπαλο των Πειραιωτών να παίζει το τελευταίο της χαρτί στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο τελειομανής Πασκουάλ

Η απόδοση του Λευτέρη Μποχωρίδη ήταν το στοιχείο που ξεχώρισε από την αναμέτρηση του “τριφυλλιού” κόντρα στην Κύμη κι έδωσε το δικαίωμα στον Τσάβι Πασκουάλ να υπολογίζει σε ακόμα μία λύση στις αναμετρήσεις που θα έρθουν και οι “πράσινοι” θ' αγωνιστούν ως έχουν στην EuroLeague.

Μετά από τρεις αγώνες στον πάγκο του Παναθηναϊκού, είναι μια καλή ευκαιρία να σταθούμε στα πρώτα βήματα του Καταλανού τεχνικού και όσα προσπαθεί να δώσει στην ομάδα του. Το δείγμα φυσικά δεν είναι ενδεικτικό για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά δίνει μία πρώτη γεύση για όσα περιμένουμε να δούμε στο μέλλον.