Μάρτιος 2016

Ο Ενρίκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού

Ο Ενρίκε Ντουράδο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Γκιμαράες της Πορτογαλίας και ανήκει στη Μιρασόλ της Βραζιλίας, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ο Μάρκο Σίλβα έχει λάβει θετικές αναφορές για τον 26χρονο επιθετικό, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 26 ματς με απολογισμό 11 γκολ και 3 ασίστ.

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Χόρχε Μπενίτες στην Κρουζ Αζούλ, ενώ ενδιαφέρον από ομάδα του Μεξικού υπάρχει και για τον Ιντέγε, κάτι που αναγκάζει τους «ερυθρόλευκους» να κινηθούν για την απόκτηση φορ που θα πλαισιώσει στη γραμμή κρούσης τον Άλαν Πουλίδο.

Tags: 

Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 15ο κύπελλο της ιστορίας του, αφού επικράτησε στο κλειστό της Γλυφάδας 3-0 σετ της Κηφισιάς. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στο πρώτο σετ με 25-19 και ακολούθησαν τα δύο επόμενα με 25-23 και 25-22. Ο Ολυμπιακός δεν φόρτσαρε ιδιαίτερα και έφτασε σε μία επαγγελματική νίκη απέναντι στην Κηφισιά.

Να σημειωθεί πως οι φιναλίστ είχαν μια σημαντική απουσία, αυτή του Ζόραν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο κι ως εκ τούτου δεν κατάφερε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του.

Tags: 

Αύριο θα γίνει η συνάντηση «κορυφής» του Σταύρου Κοντονή με τους τρεις ιδιοκτήτες

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον Μαρινακή, Μελισσανίδη και Σαββίδη.

Έπειτα από επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο, ο υφυπουργός Αθλητισμού στις 14:00 το μεσημέρι της συγκεκριμένης ημέρας θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να συμφωνηθούν μεταξύ τους οι «κοινές γραμμές» στην προσπάθεια εξυγίανσης, διαφάνειας και εκσυγχρονισμού του ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση αναφέρει, αναλυτικά:

Tags: 

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αστέρα με 2 – 1

Ο Ολυμπιακός αν και έχει εξασφαλίσει τον τίτλο δεν χαρίστηκε ούτε στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ήταν νικηφόρο το πέρασμα της ομάδας του Μάρκο Σίλβα από το «Θ. Κολοκοτρώνης», για την 27η αγωνιστική της Super League.

Πιο συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ερνάνι, που παραβίασε δις (1', 49') την εστία του Θεοδωρόπουλου, επικράτησαν την Κυριακή με 2-1 των Αρκάδων, οι οποίοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 90' με τον Δημούτσο.

Tags: 

«Πρασινό φως» άναψε για την Αγια – Σοφιά

Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του γηπέδου της βρίσκεται η ΑΕΚ. Η υπηρεσία του υπουργείου που εξέταζε τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων άναψε το πράσινο φως και πλέον απομένει η υπογραφή του Πάνου Σκουρλέτη για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια.

Όταν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας βάλει την υπογραφή του, ο φάκελος θα κατατεθεί στη Δ.Ο.Κ.Κ., η οποία θα δώσει το απαραίτητο έγγραφο στην ΑΕΚ, ώστε να ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Tags: 

Μόνο με «διπλό» αγγίζει το πλεονέκτημα έδρας ο ΠΑΟ στο Βελιγράδι

Ένα αρκετά κρίσιμο παιχνίδι, όσον αφορά στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης του ομίλου του στο TOP 16 της Euroleague, θα δώσει απόψε (21.00, NOVA 2) ο μπασκετικός Παναθηναϊκός.

Πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» δοκιμάζονται στην «Κόμπανκ Αρένα» απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και θέλουν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου την ερχόμενη εβδομάδα να τα παίξουν όλα για όλα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν για το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Tags: 

Φλερτάρει με το Βέλγιο ο Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου, αφού ξεκουράστηκε και αποφορτίστηκε μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, αναζητά πλέον το νέο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα, ο Αναστασίου είναι σε ανοικτή γραμμή με ομάδες του βελγικού πρωταθλήματος, με τις Άντερλεχτ, Κόρταϊκ και Γκενκ να μοιάζουν ως οι πιθανότερες για να συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες από το Βέλγιο αναφέρουν πως ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με κάποια ομάδα, παρόλο που πάντα παίζει και το σενάριο της Ολλανδίας.

Tags: 

Για την νίκη θα αναμετρηθούν Αστέρας και ΑΕΚ στην Τρίπολη

Κρίσιμο ματς στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί σήμερα στις 19:30 στο «Θ.Κολοκοτρώνης» για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

To εν λόγω ματς είναι αρκετά κρίσιμο όσον αφορά τα πλέι οφ με τους Αρκάδες να θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν στην πρώτη πεντάδα, την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» κυνηγούν το «τρίποντο» για να επαναφέρουν στο +7 τη διαφορά τους από τον Παναθηναϊκό.

Tags: 

Σαρώνει ο Κώστας Φορτούνης

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους και της Ρόμα για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη, αποκαλύπτει δημοσίευμα του ιταλικού αθλητικού site sportnotizie24.it.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, οι δύο σύλλογοι και στο πλαίσιο του μεταγραφικού προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν, παρακολουθούν στενά τον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού, με την «μεγάλη κυρία» να τον έχει ψηλά στην λίστα των παικτών που την ενδιαφέρουν.

Tags: 

Σπάει τα ρεκόρ ο Αντετοκούνμπο

Το δεύτερο triple-double της καριέρας του στο ΝΒΑ, κατάφερε να πετύχει μέσα σε λίγες μέρες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, οδηγώντας τους Μπακς στη νίκη απέναντι στους Ρόκετς.

Ο «Greek Freak» μέτρησε 18 πόντους, 17 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 κοψίματα στη νίκη των Μπακς επί των Ρόκετς με 128-121, ενώ εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Τζαμπάρι Πάρκερ και Κρις Μίντλετον με 36 πόντους και 30 πόντους αντίστοιχα.

Ο Χάρντεν τελείωσε με 26 πόντους και 9 ασιστ, ενώ το πορβληματικό Χιούστον είχε τον Χάουαρντ με 30πόντους και με 13 ριμπάουντ.

Tags: