Δεκέμβριος 2014

Πλήγμα ο τραυματισμός Αγραβάνη.

Πάνω που όλοι έλεγαν πως τα δύσκολα πέρασαν, αφού επέστρεψε ο Γιώργος Πρίντεζης στον Ολυμπιακό, ο τραυματισμός του Δημήτρη Αγραβάνη έκανε τους πάντες να χάσουν το χαμόγελο τους.

Ο νεαρός φόργουορντ τραυμαστίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης για την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα. Ο σοβαρός του τραυματισμός στο χέρι (κάταγμα αριστερού σκαφοειδούς), θα τον αναγκάσει να μείνει εκτός παρκέ για τουλάχιστον έξι εβδομάδες, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως.

Tags: 

Ελλάδα τζογαδόρων

Σχεδόν όλοι οι κάτοικοι της ελληνικής επικράτειας ζούν εν αναμονή της πρωτοχρονιάτικης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.Στην φετινή κλήρωση ο τζίρος του ΟΠΑΠ αναμένεται να φτάσει πάνω απο 10 εκατομμύρια ευρώ καθώς η ανέχεια και η δυσκολία του 2014 είχε ανκίκτυπο στις τσέπες όλων των κοινωνικών στρωμάτων.
Μέσα σε αυτό το τζίρο να βάλουμε και κάποιες χιλιάδες ανθρώπων που θα περάσουν την πρωτοχρονιά τους στα καζίνο όλης της χώρας τζιράροντας εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο.

Tags: 

Αποχαιρετώντας με χιούμορ το αθλητικό 2014!

Τώρα που διανύουμε τις τελευταίες μέρες του 2014 και αφήνουμε και αυτή την αθλητική χρονιά πίσω μας, είναι ίσως η καλύτερη στιγγμή για να αναπολήσουμε και να θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές που μας άφησε αυτός ο χρόνος.

Κάποιο το ανέλαβαν αυτό για μας, δημιουργόντας ένα καταπληκτικό βίντεο με τις καλύτερες αθλητικές στιγμές του 2014, αλλά όχι και τόσο απο άποψη αθλητισμού αλλά μέσα απο μία πιό χιουμοριστική ματιά!

Tags: 

Χτυπάει Ντρογκμπά και Τσιτσέρα ο Ολυμπιακός

Την πόρτα του πάλαι ποτέ σούπερ σταρ χτύπησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τη θέση του κεντρικου επιθετικού του Ολυμπιακού. Η κίνηση έγινε δεκτή με πολλά κολακευτικά σχόλια απο μερίδα οπαδών οι οποίοι πιστεύουν ακόμα στην αξία του διεθνούς επιθετικού.
Εκτός απο την μεγάλη αυτή κίνηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκοπεύει να επενδύσει για το μέλλον του Ολυμπιακού στοχεύοντας στην αγορά της Αργεντινής σε μικρές ηλικίες καθώς πρώτος στόχος των ερυθρολεύκων είναι 13χρονος μέσος που βγάζει μάτια στην χώρα της λατινικής Αμερικής.

Tags: 

«Ψεύτικοι» φίλαθλοι στο Κατάρ.

Η επόμενη είδηση έχει ήδη κάνει το γύρο του κόσμου, αφήνοντας τους απανταχού φιλάθλους να βρίζουν για την κατάσταση η οποία επικρατεί στο Κατάρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μετανάστες οι οποίοι ζουν στο Κατάρ, προσλαμβάνονται έναντι ενός δολαρίου την ώρα, προκειμένου να παραστήσουν τους ενθουσιασμένους φιλάθλους, πανηγυρίζοντας και χειροκροτώντας όποτε είναι απαραίτητο.

Tags: 

Αγώνας ράγκμπυ που εξελίχθηκε σε ματς του μποξ.

Όπως γνωρίζουμε όλοι, το ράγκμπυ είναι ένα ιδιαίτερα δυνατό άθλημα, με σκληρές «μονομαχίες» σώμα με σώμα μεταξύ των αθλητών, οι οποίοι προσφέρουν ένα χορταστικό θέαμα σε κάθε αγώνα.

Όταν όμως οι παίκτες βγαίνουν εκτός ορίου, το σπρώξιμο γίνεται δυνατή μπουνιά, δίνοντας έτσι στον αγώνα μία τελείως διαφορετική τροπή. Κάτι τέτοιο έγινε και στο μεγάλο τελικό της Αγγλία ανάμεσα στις ομάδες των Wigan Warriors και τους St. Helens.

Tags: 

Απώλεια για την Τσέλσι η απουσία Κουρτουά.

Σοβαρή είναι απο ό,τι φαίνεται η απώλεια του Βέλγου ποδοσφαιριστή, Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος δεν πρόκεται να συνοδεύσει την ομάδα των «μπλε» στην 16η αγωνιστική της Premier League, εξαιτίας ενός μικρού τραυματισμού.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Μουρίνιο σε συνέντευξη τύπου λίγο πριν τον αγώνα, ο Βέλγος πορτιέρο θα απουσιάσει λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού και έτσι δεν θα αναμετρηθεί με τις «τίγρεις».

Tags: 

Επίθεση κατά οπαδών της Παρί στη Βαρκελώνη.

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκαν φίλαθλοι της Παρί Σεν Ζερμέν κοντά στο «Καμπ Νου» σε δύο αρκετά σοβαρά επεισόδια λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας τους με την Μπαρτσελόνα για το Champions League.

Σύμφωνε με τα όσα αναφέρουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, στην περίπτωση της πρώτης επίθεσης, ένας Γάλλος φίλαθλος, ο οποίος περπατούσε στο δρόμο μαζί με άλλους δύο συμπατριώτες του, δέχτηκε επίθεση απο δύο κουκουλοφόρους, οι οποίοι τον μαχαίρωσαν και κατόπιν διέφυγαν.

Tags: 

Κεραυνός έβγαλε νόκ άουτ ποδοσφαιριστή.

Έντρομοι και με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι θεατές της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων Sport Águila και Fuerza Minera, για το κύπελλο Περού, όταν, κατάτη διάρκεια του αγώνα, ένας κεραυνός χτύπησε τον ποδοσφαιριστή Joao Contreras, με αποτέλεσμα να βρεθεί αναίσθητος πάνω στο γρασίδι.

Εκτός απο τον άτυχο ποδοσφαιριστή, τραυματίστηκε και ο επόπτης Abraham Loayza, που βρισκόταν εκεί κοντά. Όπως ήταν φυσικό, ο αγώνας διακόπηκε και οι δύο άντρες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Tags: 

Προκλητική ανάρτηση του Στοχ για Ολυμπιακό.

Παρά το γεγονός οτι ο Μίροσλαβ Στοχ, απο τον περασμένο Αύγουστο, αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του ΠΑΟΚ, τα λεγόμενα του μαρτυρούν πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατέχει ακόμα μία θέση στην καρδιά του και γι’αυτό παραμένει απόλυτα ενημερωμένος για την πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη γενικότερα.

Tags: 

Σελίδες