Απώλεια για την Τσέλσι η απουσία Κουρτουά.

Σοβαρή είναι απο ό,τι φαίνεται η απώλεια του Βέλγου ποδοσφαιριστή, Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος δεν πρόκεται να συνοδεύσει την ομάδα των «μπλε» στην 16η αγωνιστική της Premier League, εξαιτίας ενός μικρού τραυματισμού.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Μουρίνιο σε συνέντευξη τύπου λίγο πριν τον αγώνα, ο Βέλγος πορτιέρο θα απουσιάσει λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού και έτσι δεν θα αναμετρηθεί με τις «τίγρεις».

«Ο Κουρτουά είχε ένα μικρό μυϊκό πρόβλημα στην προπόνηση και δεν θα είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι με τη Χαλ. Τη θέση του θα πάρει ο Τσεχ, ο οποίος είχε έτσι κι αλλιώς την εμπιστοσύνη μας, ακόμα και όταν έπαιζε βασικός ο Κουρτουά. Ξέρουμε τι παίκτη διαθέτουμε. Δεν έχει να αποδείξει απολύτως τίποτα και σε κανέναν», ήταν τα λόγια του 51χρονου τεχνικού που στη συνέχεια μίλησε για την απουσία του Φάμπρεγκας.

Τέλος, ο προπονητής των «μπλε» πρόσθεσε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας του, αφού, όπως δήλωσε, παίζουν πολύ καλα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και δεν υπάρχει ματς που να μην έχουν πιάσει απόδοση.

Tags: