Οκτώβριος 2014

Πλήγμα ο τραυματισμός του Σίλβα για την Μάντσεστερ Σίτι.

Σοβαρό χτύπημα για την ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι ήταν ο τραυματισμός του Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον 3 εβδομάδες ακόμα.

Ο ταλαντούχος Ισπανός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε άσχημα στο γόνατο και ως εκ τούτου, δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει την Κυριακή στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Έτιχαντ, όπως επίσης ενδέχεται να χάσει τα δύο απο τα τρία εναπομείναντα ματς του Champions League.

Tags: 

Απολογία Αναστασίου στην επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Έδωσε το παρόν αυτοπροσώπως ο Γιάννης Αναστασίου, σήμερα το μεσημέρι, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιων της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για τα όσα έγιναν στο ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό.

Tags: 

Εντυπωσιακός στο ντεμπούτο του ο Παπανικολάου.

Πολύ καλό ξεκίνημα στον μαγικό κόσμο του NBA για τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο πάλαιπ\ ποτέ άσος του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα, έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών, δείχνοντας πως θα αποτελέσει σημαντικό γρανάζι στην μηχανή των Χιούστον Ρόκετς.

Tags: 

Απο σήμερα η διάθεση εισητηρίων για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ατρόμητος.

Απο σήμερα, 27/10 , ξεκινά η διάθεση των εισητηρίων για τον αγώνα της 9ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014/15, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Παναθηναϊκού και Ατρόμητου Περιστερίου, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης», την Κυριακή 2 Νοεμβρίου και ώρα 19:30.

Για σήμερα, 27/10 και αύριο, 28/10, η διάθεση θα γίνει αποκλειστικά απο το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΑΕ, με προτεραιότητα στα Μέλη της Συμμαχίας.

Απο Τετάρτη, 29/10, θα ξεκινήσει η πώληση εισητηρίων και απο τα εκδοτήρια στη Λεωφόρο, στη Θύρα 4, αποκλειστικά και πάλι για τους Συμμάχους.

Tags: 

UEFA: 13Η η Ελλάδα.

Για άλλη μία φορά στην 13η θέση βρέθηκε η Ελλάδα στην βαθμολογία των χωρών απο την UEFA, ενώ η Τουρκία πέρασε ξανά στην 12η θέση.

Ενώ οι Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ βγήκαν νικήτριες, η ισοπαλία που κατάφερε ο Παναθηναϊκός δεν ήταν αρκετή για να μας κρατήσει στη 12η θέση, μιάς και οι αγώνες ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα και Αστέρας-Τότεναμ είχαν ήδη λήξει άδοξα.

Η ανακατάληψη της 12ης θέσης στην ειδική βαθμολογία της UEFA θα επιτρέψει στην Ελλάδα να έχει και το 2016-17 τον πρωταθλητή απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τον κυπελλούχο σε αυτούς του Γιουρόπα Λιγκ.

Tags: 

Κατηγορίες δωροδοκία για τον Νούνιες.

Πίσω απο τα σίδερα της φυλακής φαίνεται πως θα βρεθεί ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, αφού αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για δωροδοκία.

Ο Χοσέ Λουίς Νούνιες, κρίθηκε ένοχος μαζί με τον γιο του Γιόσεπ Λουίς με την κατηγορία της δωροδοκίας οικονομικών επιθεωρητών και αιτήθηκε την προσωρινή αναβολή της εκτέλεσης της ποινής του, που ανέρχεται στα δύο χρόνια και δύο μήνες.

Tags: 

Καλούνται να απολογηθούν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Μπροστά στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA κλήθηκαν να παρουσιαστούν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, με σκοπό να απολογηθούν για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους, κατά τη διάρκεια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου.

Μαζί, έχει κληθεί και η ομάδα του Πανιωνίου με τον Παναγιώτη Φιλιππή για την συμπεριφορά του Φιλιππή στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δείτε με λεπτομέρειες:

Tags: 

Γαλατάσαραϊ: Βαρβάτο πρόστιμο για τα δακρυγόνα.

Βαρύ είναι το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει η Γαλατάσαραϊ, εξαιτίας της συμπεριφοράς των φιλάθλων της μέσα στο γήπεδο.

Οι φίλοι του συλλόγου της ομάδας, έριξαν πληθώρα καπνογόνων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ Γαλατάσαραϊ και Άρσεναλ, χαρίζοντας έτσι στην αγαπημένη τους ομάδα ένα πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ, αφού προκάλεσαν πολλές ζημιές στον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο.

Tags: 

Μακάβριος απολογισμός πριν τον αγώνα μεταξύ Παλμέιρας και Σάντος.

Τραγικά γεγονότα εκτυλίχθηκαν πριν απο τον αγώνα μεταξύ Παλμέιρας και Σάντος, όταν οπαδοί βγήκαν εκτός ελέγχου. Ένας 21χρονος άντρας έχασε τη ζωή όταν παρασύρθηκε απο διερχόμενο αυτοκίνητο ενώ δύο ακόμα άντρες που είχαν την ίδια τύχη, βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Ένας άλλος άντρας, ο οποίος πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου.

Tags: 

Ο νέος «Τζόρνταν» είναι μόλις 14 χρονών.

Ονομάζεται Τζάλεν Πρέστον και ήδη έχει κάνει όλο τον αθλητικό κόσμο να παραμιλάει με τις επιδόσεις του. Ο νεαρός, που είναι μόλις 14 ετών, έχει αφήσει τους πάντες άναυδους με το εκπληκτικό του ταλέντο και πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για τον νέο «Τζόρνταν» στον αθλητικό χώρο.

Tags: 

Σελίδες