Καλούνται να απολογηθούν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Μπροστά στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA κλήθηκαν να παρουσιαστούν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, με σκοπό να απολογηθούν για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους, κατά τη διάρκεια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου.

Μαζί, έχει κληθεί και η ομάδα του Πανιωνίου με τον Παναγιώτη Φιλιππή για την συμπεριφορά του Φιλιππή στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δείτε με λεπτομέρειες:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 23/10/2014 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 7η αγωνιστική. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Εργοτέλης-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός- ΠΑΕ ΟΦΗ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος, Ε.Φιλιππή (προπονητή τερμ/κων): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ.Ε.Φιλιππή στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος -ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Η κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημα Novasports Super league Κ17, 6η αγωνιστική
Α) Νίκη Βόλου (Κ17), Δ.Τσόγκα (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ.Δ.Τσόγκα στον αγώνα των ομάδων Νίκη Βόλου – ΑΟΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 3, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Tags: