Σεπτέμβριος 2014

Ένας αγώνας που δύσκολα θα ξεχαστεί!

Όλοι γνωρίζουμε το άθλημα ράγμπυ, ένα εξαιρετικά έντονο και σκληρό, πολλοί θα έλεγαν, άθλημα.

Στο βίντεο που ακολουθεί όμως θα δείτε κάποια άτομα που το πήγαν ένα στάδιο παραπέρα, όσον αφορά την αγριάδα. Πρόκειται για τους Entrance Tigers και Mount Pritchard Mounties που αναμετρήθηκαν για τον αγώνα Grand Final του Ron Massey Cup.

Tags: 

Ο γύρος του κόσμου με μια τρομπέτα

Στις κερκίδες του σταδίου Καραισκάκη,δέσποζε για πολλά χρόνια μια σουρεάλ φιγούρα ενός τύπου με κόκκινα μάγουλα και συμπαθητική φυσιογνωμία.Όντας οπαδός του ολυμπιακού τον λάτρευαν οι ολυμπιακοί,αλλά παράλληλα τον παραδέχονταν και οι παναθηναικοί και οι αεκτζήδες.
Η φιγούρα αυτή είχε για σύντροφο μια τρομπέτα.Τον συνόδευε παντού σε όλο τον κόσμο μαζί με τον ολυμπιακό.Παρίσι,Λονδίνο,Βρυξέλλες,Ελσίνκι μέχρι Νέα Υόρκη και Αυστραλία.
Η ίδια τρομπέτα πάντα με τον ίδιο γνώριμο ήχο απο τα χείλη του Ατίλιο οπως τον φώναζαν όλοι.

Tags: 

Ο Τσάρος των αιθέρων

Ο αποκαλούμενος τσάρος των αιθέρων δεν είναι άλλος απο τον υπεραθλητή και πολλάκις παγκόσμιο ρέκορντμαν Σεργκέι Μπούμπκα .
Ο Σεργκέι Μπούμπκα γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 1963, είναι Ουκρανός επικοντιστής που υπήρξε κορυφαίος στο άθλημά του. Εκπροσωπούσε τη Σοβιετική Ένωση πριν τη διάλυσή της το 1991. Θεωρείται ο καλύτερος επικοντιστής όλων των εποχών και ένας από τους καλύτερους σύγχρονους αθλητές.

Tags: 

Η πιο σέξυ...κλέφτρα όλων των εποχών.

Έχει κλέψει τις καρδιές όλων ενώ πολλοί είναι αυτοί που δηλώνουν χαριτολογόντας πως δεν θα τους πείραζε καθόλου να «μπουκάρει» και στο δικό τους σπίτι κάποιο βράδυ.

Πρόκειται για την 21χρονη καλλονή Στεφανί Μποντουάν, η οποία κατηγορείται για 42 διαρρήξεις και κλοπές, τις οποίες διέπραξε παρέα με μία συμμορία ανηλίκων. Πιο συγκεκριμένα, οι σύνεργοι της ήταν 13, 15 και 17 ετών.

Tags: 

Δουλειές που κάνουν κακό στην υγεία.

Μπορεί η εργασία να είναι χαρά και να δίνει ενέργεια, υπάρχουν όμως και κάποιες δουλειές οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλο πλήγμα στην υγεία ενός ανθρώπου.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα για την υγεία μας :

1. Πιλότοι και οδηγοί βαρέων οχημάτων :

Tags: 

Ένα site για...μουσάτους!

Αν είστε φαν της μόδας που επικρατεί τον τελευταίο καιρό και θέλει όλους τους άντρες να κυκλοφορούν σαν ναυαγοί, τότε το συγκεκριμένο site είναι ιδανικό για σας.

Πρόκειται για το Beardrevered.com, μία λονδρέζικη ιδέα που απο ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει. Μέσα στην ιστοσελίδα θα βρείτε πληθώρα φωτογραφιών με μουσάτους άντρες, καθώς και πολλές ιδέες για το πώς να καλοπίσετε το δικό σας μούσι.

Tags: 

Ένα νησάκι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου απο κοχύλια!

Το Fadiouth θα το βρείτε στις ακτές του Petite Côte στη Σενεγάλη και θα εκπλαγείτε αν το επισκεφτείτε ποτέ διότι διαθέτει μία μεγάλη ιδιαιτερότητα.

Πρόκειται για ένα τεχνητό νησί το οποίο είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου απο κοχύλια!

Tags: 

Η πηγή έμπνευσης για την δημιουργία της Barbie!

Όταν η Ρούθ Χάντλερ είδε την κόρη της και τις φίλες της να παίζουν με τις κούκλες τους, που είχαν μορφή μωρού, αλλά τα κορίτσια τους έδιναν πιο ενήλικους ρόλους, ξεκίνησε να γεννιέται μέσα της η ιδέα για την δημιουργία ενός νέου κοριτσίστικου παιχνιδιού. Τη δημιουργία μιάς κούκλας στην οποία θα μπορούσε να δοθεί ένας άλλος ρόλος, ο ρόλος π.χ της δασκάλας, της γιατρού κ.ο.κ.

Tags: 

Γεννήθηκε ελαφάκι-νάνος!

Στο ζωολογικό πάρκο Bioparc Fuengirola στην Ισπανία χαρμόσυνες καμπάνες χτύπησαν μιάς και γεννήθηκε ένα ελάφι Java, ένα απο τα μικρότερα ελάφια στον κόσμο.

Το συγκεκριμένο είδος ελαφιού μοιάζει με μικρό χαμστεράκι ενώ, μεγαλώνοντας δεν ξεπερνάει το μέγεθος ενός κουνελιού. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πολύ σπάνιο είδος ελαφιού, που ζυγίζει μόλις 100 γραμμάρια και μπορεί να φτάσει και μέχρι το ένα κιλό.

Tags: 

Εναλλακτικές χρήσης της οδοντόκρεμας!οδο

Η κλασσική οδοντόκρεμα που όλοι χρησιμοποιούμε στο σπίτι μας για την στοματική μας υγιεινή, διαθέτει και άλλες ιδιότητες που ίσως πολλοί δεν γνωρίζουν.

Εμείς κάναμε μία έρευνα και ανακαλύψαμε και άλλους τρόπους που μπορεί να μας φανεί χρήσιμη μέσα στο σπίτι!

1. Αφαιρεί τα άλατα απο τις βρύσες. Ένα απλό πέρασμα αρκεί.

2. Καθαρίζει τα ασημικά. Λίγο τρίψιμο και είναι σαν καινούρια.

3. Καθαρίζει την βρώμικη πλάκα απο τη συσκευή σιδερώματος και την κάνει σαν καινούρια.

4. Αφαιρεί την μυρωδιά απο ψάρια και κρεμμύδι πολύ πιο αποτελεσματικά απο το σαπούνι.

Tags: 

Σελίδες