Αύγουστος 2014

Καρέκλα που κλαίει και κουνιέται μόνη της.

Έναντι 480 δολλαρίων πουλήθηκε μία καρέκλα,που σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της,τον Andre Williams,κατοικείται απο ένα poltergeist.

Η συγκεκριμένη καρέκλα είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε παραψυχολογικά πειράματα.ενώ χρονολογείται γύρω στο 1880.

Η δημοπρασία έγινε διαδικτυακά,μέσω Ebay,ξεκινόντας απο τα 25 δολλάρια ενώ μπορούσες να την αγοράσεις αμέσως πληρώνοντας το συμβολικό ποσό των 666 δολλαρίων.

Tags: 

Μητέρα 266 κιλών!!!

Η Donna Simpson,μία 33χρονη γυναίκα απο το Akron του Ohio,μπήκε στο βίβλίο Guinness με το τίτλο της Βαρύτερης γυναίκας που γέννησε παιδί.

Η Donna,αγγίζοντας το απίστευτο βάρος των 266 κιλών,έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι,τη Jacqueline,τον Φεβρουάριο του 2007.

Για την επέμβαση της χρειάστηκε να είναι παρόντες 30 γιατροί ενώ τον ενδεχόμενο να μην άντεχε ο οργανισμός της ήταν πολύ μεγάλος.

Tags: 

Ο 26χρονος που δεν πληρώνει ούτε μια δραχμή σε κανέναν.

Το σπίτι του είναι γονική παροχή και μέσω μελέτης που έκανε με το δικηγόρο του,δεν οφείλει να πληρώνει φόρο για το ακίνητο διότι είναι διατηρητέο απο την εποχή της τουρκοκρατίας.
Βενζίνη δεν πληρώνει γιατί παράγει ο ίδιος καύσιμα απο ζάχαρη.Ηλεκτρικό ρεύμα δεν παίρνει απο τη Δεη διότι έχει τοποθετήσει δυο μεγάλες ανεμογεννήτριες αριστερά και δεξια απο το σπίτι του.
Έτσι με τον εναν και με τον άλλον τρόπο είναι εντελώς αυτόνομος και δεν πληρώνει τίποτα και σε κανέναν εφόσον όπως λέει όλα υπάρχουν μέσα στη φύση η οποία μας τα παρέχει απλόχερα χωρίς το παραμικρό κόστος!!!

Tags: 

Ακτινογραφίες-σοκ!

Δεν πίστευαν τα μάτια τους οι γιατροί του νοσοκομείου του Ευαγγελισμού,όταν πήραν στα χέρια τους τις ακτινογραφίες ενός ασθενή.

Ο 28χρονος άντρας εισήχθει στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα.Αμέσως οι γιατροί ζήτησαν να βγάλει κάποιες ακτινογραφίες και αυτό που αντίκρισαν ήταν σοκαριστικό.

Ο νεαρός άντρας,ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε διαγνωσθεί στο παρελθόν με σχιζοφρένεια,είχε καταπιεί 19 κεφάλια Barbie!.

Tags: 

Στα πανέρια του Πειραιά η Μπεζεντάκου.

Πολλές φορές αναρρωτιόμαστε πως οι επώνυμοι καταφέρνουν να έχουν τόσα πολλά ρούχα στην γκαρνταρόμπα τους.
Η απάντηση που έχουμε για εσάς είναι απλή.Απο τα πανέρια του παζαριού στον Πειραιά.Εκεί είδαμε την Κυριακή που μας πέρασε τη γνωστή στο πανελλήνιο Στέλλα Μπεζεντάκου.
Η δημοφιλής αοιδός(;) εθεάθη στο παζάρι του Πειραιά να σηκώνει ολόκληρο πάγκο με μαγιώ που κόστιζαν 5 ευρώ.Με μαύρα τεράστια γυαλιά και με μαντήλι στο κεφάλι ήλπιζε πως δεν θα γίνει αντιληπτή απο κανέναν,όμως ένας περαστικός που την αναγνώρισε την πρόδωσε!!!

Tags: 

Viagra τώρα και σε...ενέσιμη μορφή!!!

Για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες της,η κατασκευάστρια εταρεία που μας σύστησε στο γνωστό «μπλε» χαπάκι,καινοτομεί και μας παρουσιάσει το Βιάγκρα στη νέα του μορφή.

Μία ενεσούλα με το μαγικό,καλά μαντέψατε,μπλε υγρό και μόλις λίγα δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να ανεβάσουν...τη λίμπιντο.

Οσοι ξενερώνουν με την ιδέα πως πρέπει να περιμένουν πολλές φορές εώς και μισή ώρα για να επιδράσει το χάπι,η ιδανική λύση είναι η ενέσιμη αυτή μορφή και υπόσχεται άμεσα και σίγουρα αποτελέσματα για άγριες νύχτες!

Tags: 

Ξέμειναν απο…ρόδια

Ρόδια ψάχνουν απεγνωσμένα στα διευθυντικά γραφεία του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης μιας και η παραγωγή του 2014 είναι πολύ κατώτερη απο αυτήν του 2013,με αποτ΄πελεσμα να μην έχουμε συμπληρώσει ούτε το 40% της παραγωγής που θα πρέπει να έχουμε για να εξάγουμε στην ευρώπη…
Για την εγχώρια πώληση ούτε λόγος βέβαια,μιας και οι Έλληνες είναι αναγκασμένοι να καταναλώνουν μόνο ρόδια εισαγωγής αφού η εγχώρια παραγωγή δεν φτάνει να καλύψει τον όγκο των εξαξωξών.
Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με τα λεμόνια το 2011 όταν στα τραπέζια μας έφταναν μόνο λεμόνια της νοτίου αμερικής.

Tags: 

Όγκος σε...γυάλα!!!

Τον όγκο που μόλις της αφαιρέσανε απαίτησε να πάρει σπίτι μαζί της,μέσα σε μία γυάλα,η 62 ετών Κατερίνα Σπαλοτή,η οποία νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας για μία μικροεπέμβαση.

Όταν ξήπνησε απο το χειρουργείο,οι γιατροί την ενημέρωσαν πως υπήρξε μία μικρή επιπλοκή γιατί κατα τη διάρκεια της επέμβασης.η οποία αφορούσε αισθητικές αλλαγές,συνάντησαν ένα μικρό ογκίδιο και γι’αυτό το λόγο έπρεπε να σταματήσουν ο,τιδήποτε άλλο μέχρι να αφαιρεθεί η μάζα αυτή.

Tags: 

Κι όμως γυρίζει...

Συνελλήφθησαν την 15η Αυγούστου απο άντρες της τροχαίας,4 νεαροί 19-24 ετών για οδήγηση υπό την επήρρεια μέθης και άλλα 12 αδικήματα του ποινικού κώδικα.
Η είδηση όμως είναι πως οι νεαροί ήταν γόνοι πρώην και νυν υπουργών της χώρας μας.
Σε τυπικό έλεγχο αλκοοτέστ ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου έσπασε όλα τα κοντέρ του μηχανήματος και μόλις του ζητήθηκε η άδεια οδήγησης άρχισε να φωνάζει σε όλους και να εκτοξεύει απειλές.
Αποτέλεσμα ήταν και οι τέσσερις νεαροί να βρεθούν στο κρατητήριο με πολλές κατηγορίες στην πλάτη τους...

Tags: 

Σελίδες