Ιούνιος 2014

Μια παρεξηγημένη σωματική ανάγκη.

Αναφέρεται περιπαικτικά και σαν «το ρέψιμο του κώλου» (αντίστροφος ορισμός: Μια πορδή που έχασε το δρόμο της), ή «το γέλιο της κωλοτρυπίδας», ενώ κατά μία…φιλοσοφική προσέγγιση του θέματος, ως πορδή ορίζεται «η επίπονος και η επίμονος προσπάθεια του κώλου να…μιλήσει».
Η σπουδαιότητα της πορδής στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού αλλά και της ψυχολογίας μας είναι μεγάλη. Η κομπλεξική κοινωνία μας όμως τη μετέτρεψε σε επαίσχυντη πράξη, δείγμα έλλειψης αγωγής και γυφτιά.

Tags: 

Νίκος Σαργκάνης

Ο Νίκος Σαργκάνης γεννήθηκε στη Ραφήνα, γιος του Βασιλείου και της Καλομοίρας, στις 13 Ιανουαρίου 1954 και είναι Έλληνας παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας ποδοσφαίρου, ο οποίος διέπρεψε κατά τη δεκαετία του ’80 αγωνιζόμενος στον Ολυμπιακό, στον Παναθηναϊκό και σε άλλες ομάδες. Εκτός από την καλή του απόδοση κάτω από τα δοκάρια, είχε ειδικευτεί στην εκτέλεση πέναλτι, σημειώνοντας αρκετά γκολ. Είχε το παρατσούκλι «φάντομ».
Καριέρα

Tags: 

Το τελευταίο πρόσωπο από εκείνα που επέζησαν της τραγωδίας του "Τιτανικού"

Η Μιλβίνα Ντίν (Elizabeth Gladys Millvina Dean) ήταν το τελευταίο πρόσωπο από εκείνα που επέζησαν της τραγωδίας του "Τιτανικού". Το ναυάγιο του υπερωκεανίου με το όνομα αυτό έγινε στις 15 Απριλίου του 1912. Η ίδια γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1912 και δε θυμόταν καθόλου το ναυάγιο. Ωστόσο, εκπροσωπούσε τον τελευταίο ζωντανό σύνδεσμο με την τραγωδία.

Tags: 

Κίνδυνος πυρκαγιών την Παρασκευή

Στην προειδοποίηση ότι την Παρασκευή ο κίνδυνος πυρκαγιάς θα είναι υψηλός για τις περιοχές Ανατολικής Στερεάς Ελλάδος (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), Πελοποννήσου, Θεσσαλίας, Χαλκιδικής, Νήσων Βορείου Αιγαίου και Κυκλάδων, προέβη η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Tags: 

Η γυναίκα με τα πιο μακριά πόδια!!!!

Η ιστοσελίδα του διαγωνισμού «Μις Ρωσία» ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της διαδικτυακής της ψηφοφορίας σχετικά με το ποια είναι η Ρωσίδα καλλονή που έχει τα πιο μακριά πόδια για το 2014.

Έτσι, για φέτος 18χρονη φοιτήτρια Νομικής, Anastasiya Strashevskaya, είναι εκείνη που απολαμβάνει τον τίτλο, αφού την ψήφισαν συνολικά 9.880 άνθρωποι.

Η νεαρή καλλονή θα λάβει εκτός από τον
τίτλο και ένα χρηματικό έπαθλο, ενώ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο casting για τον διαγωνισμό «Μις Ρωσία 2014».

Tags: 

Κεφαλονιά

Η Κεφαλονιά ή Κεφαλλονιά, αλλιώς Κεφαλληνία, είναι νησί του Ιονίου πελάγους κι ανήκει στα Επτάνησα. Επισήμως, κυρίως στη διοίκηση, αναφέρεται με τον αρχαιότερο τύπο «Κεφαλληνία».
Η Κεφαλονιά (Κεφαλληνία) είναι το μεγαλύτερο και πιο ορεινό νησί των Επτανήσων και το τρίτο σε πληθυσμό μετά την Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο. Βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του Πατραϊκού Κόλπου, βόρεια της Ζακύνθου, νότια της Λευκάδας και δυτικά της Ιθάκης.

Tags: 

10 παράξενοι σεξουαλικοί νόμοι

Οι περισσότερες χώρες έχουν τουλάχιστον ένα νόμο που είναι από απλώς παράξενος, ως για γέλια, αλλά οι νόμοι που αφορούν στο σεξ ξεπερνούν κάθε άλλη κατηγορία από άποψη αστειότητας.
Υπάρχουν εκατοντάδες αστείοι και παράξενοι νόμοι γύρω από το σεξ σε όλο τον κόσμο. Οι δέκα πιο περίεργοι όμως είναι οι εξής:
1. Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι....αποκεφαλισμός
2. Στο Λονδίνο απαγορεύεται να κάνεις σεξ πάνω σε παρκαρισμένη μοτοσικλέτα

Tags: 

Με θαλαμηγό στην Κύπρο η Μιράντα Κερ

Τις ομορφιές της Μεσογείου, στα ανοιχτά της Κύπρου, απόλαυσε η Μιράντα Κερ, η οποία ταξίδεψε με το υπερπολυτελές γιοτ πολυτέλειας του δισεκατομμυριούχου, Τζέιμς Πάκερ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Tags: 

Σελίδες