Φεβρουάριος 2014

Έπαθλο 1.200 ευρώ σε όποιον ονομάσει τον βράχο

Χρηματικό έπαθλο περίπου 1.200 προκήρυξαν οι Κινεζικές αρχές, σε όποιον καταφέρει να βρει ένα κατάλληλο και ταιριαστό όνομα στο βράχο που μοιάζει με ανθρώπινο προφίλ, στο βουνό Lushan.

Το βουνό Lushan είναι ένα από τα πιο φημισμένα βουνά της Κίνας, γνωστό για την μεγαλειώδη του βλάστηση, αλλά και την κλίση του, μιας και είναι πολύ απόκρημνο! Αλλά η συγκεκριμένη πλαγιά δεν είχε όνομα, τουλάχιστον όχι κάποιο που μπορούσαν να προφέρουν εύκολα οι τουρίστες. Οπότε, όσοι πιστοί...

Αμερική: Έτοιμοι για τη μεγάλη έξοδο από το Αφγανιστάν

13 χρόνια μετά την έναρξη της επιχείρησης στο πλαίσιο του πολέμου κατά της τρομοκρατίας, προανήγγειλε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σήμερα την αποχώρηση του συνόλου των αμερικανικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν, καθώς ο νέος Πρόεδρος του Αφγανιστάν, Χαμίντ Καρζάι, εμφανίζεται απρόθυμος να υπογράψει μια διμερή συμφωνία που θα επέτρεπε την παραμονή μιας μικρής αμερικανικής δύναμης πέραν του 2014.

Η Jessica Alba είπε όχι στο Playboy

Μπορεί να είδαμε την Jessica Alba σε εξώφυλλο του γνωστού αντρικού περιοδικού Playboy, αλλά η πανέμορφη ηθοποιός αρνήθηκε να ποζάρει γυμνή για το περιοδικό.

Μετά την ψήφισή της ώς μία από τις 25 πιο σέξι γυναίκες, το Playboy της έκανε μία δελεαστικότατη πρόταση για να φωτογραφηθεί γυμνή μόνο για να λάβει για απάντηση ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι". Αντ' αυτού οι ιθύνοντες του περιοδικού, συμβιβάστηκαν με μια φωτογράφιση με μαγιώ που έδωσαν στο περιοδικό από την Columbia Pictures

Κεφαλονιά: πυροβόλησε περαστικό που τον πέρασε για διαρρήκτη!

Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, ένας επιχειρηματίας από την Κεφαλονιά, είδε νεαρό αλλοδαπό έξω από τον χώρο της επιχείρησής του και θεώρησε ότι τον είχε παραβιάσει. Άρπαξε λοιπόν μια κυνηγετική καραμπίνα, βγήκε από το σπίτι του και πυροβόλησε δύο φορές εναντίον του πισώπλατα!

Ο 18χρονος αλλοδαπός, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αργοστολίου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά η κατάστασή του ήταν κρίσιμη και διακομίστηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα όπου νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

SMS από 54122. Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

sms από 54122

Δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι έχουμε λάβει μήνυμα από κάποια υπηρεσία πενταψηφίου με αποτέλεσμα να μας πιάσει και ένας μικρός πανικός. Δεν είναι όμως και λίγες οι φορές που μέσα από την αναζήτηση μας στο διαδίκτυο έχουμε κάνει την κουτσουκέλα μας, δεν έχουμε διαβάσει καλά το που μπαίνουμε και τι πατάμε.. και να σου το sms από 54122.

Καταπληκτική αντίδραση του δημοσιογράφου...

Μπορεί οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και ο Καναδάς να έχουν πολύ φιλικές σχέσεις, αλλά στον αθλητισμό τα πράγματα είναι φαίνεται διαφορετικά. Μετά από έναν ωραίο και αμφίρροπο αγώνα γυναικείου χόκεϊ μεταξύ των εθνικών ομάδων γυναικών, οι οποίες διεκδικούσαν το χρυσό μετάλλιο, η ομάδα του Καναδά κέρδισε στην παράταση.

Τότε, οι Καναδοί ρεπόρτερ Τιμ και Σιντ του σταθμού Sportsnet, είχαν μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ αντίδραση: τα έχασαν τελείως!!!

Δείτε την απολαυστική αντίδραση τους, ζωντανά στον αέρα:

Πόσα είδη ντομάτας υπήρχαν πριν 100 χρόνια;

Αλήθεια, εσείς πόσα είδη ντομάτας ξέρετε ότι υπάρχουν; Εγώ ήξερα τις κλασικές ντομάτες που κάνουμε χωριάτικη, τα πομοντόρια και τα σαντορινιά ντοματάκια. Άντε, τώρα τελευταία και οι ντομάτες με κοτσάνι, αυτές που πέρνουμε σαν τσαμπί.

Μετά όμως από μία μίνι έρευνα που έκανα, έμαθα πως υπάρχουν 79 είδη σπόρων ντομάτας. Διαφορετικοί τύποι ντομάτας, με διαφορετική γεύση, σχήμα, ηφή και άρωμα. Σύμφωνα με του ειδικούς, κάθε φαγητό θέλει και διαφορετικό τύπο ντομάτας.

Ατύχημα στην Υλίκη

Ένα δυστύχημα συνέβη χθες το βράδυ στις 8 στην Εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών όταν ένας άνδρας ηλικίας 35 ετών συγκρούστηκε μετωπικά με μια νταλίκα, στο ατύχημα ενεπλάκηκαν και άλλα δυο αυτοκίνητα με μόνι υλικές ζημιές ενώ ο 35χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έχασε την ζωή του. Στο σημείο πήγε αμέσως η αστυνομία και το ΕΚΑΒ και ο δρόμος είχε κλείσει για 2 ώρες περίπου.