Ιανουάριος 2014

Η Χρυσούλα Διαβάτη για τον Σάκη Ρουβά

Η Χρυσούλα Διαβάτη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly και μια ερώτηση που της έκανε η δημοσιογράφος ήταν πως της φαίνεται που δίνεται άδεια σε καλλιτέχνες όπως στον Σάκη Ρουβά να παίζουν στην Επίδαυρο και αν συμφωνεί με αυτό. Η ηθοποιός είπε ότι δεν είναι σύμγωνη καθόλου με αυτό. Θεωρεί ότι η Επίδαυρος είναι ένας ιερός χώρος που δεν χωράνε οι πειραματισμοί και πρέπει να σεβόμαστε αυτούς τους χώρους και ότι να θέλουν οι καλλιτέχνες να πειραματίζονται υπάρχουν και άλλα θέατρα όπως του Λυκαβηττού που μπορούν να γίνονται αυτές του είδους οι παραστάσεις.

Η πρώτη συνέντευξη της Τριερβελερ μετά τον χωρισμό

Η Βαλερί Τριερβελέρ έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό της με τον Γάλλο πρωθυπουργό Φρασουά Ολλάντ στο περιοδικό Paris Match. Στο περιοδικό είπε ότι όταν μαθεύτηκαν όλα αυτά ήταν σαν να πέφτει από έναν ουρανοξύστη γιατί δεν περίμενε τίποτε από όλα αυτά, είπε ότι άκουγε φήμες αλλά δεν έδινε σημασία γιατί για όλους ακούγονται φήμες όπως και για αυτήν είχαν ακουστεί και πίστευε ότι όλα αυτά ήταν ψέμα. Ακόμα δήλωσε ότι δεν περνάει κάμια κρίση γιατί δεν είναι ο πρώτος της χωρισμός απλά αυτός είναι ο πιο βίαιος από όλους γιατί έγινε μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Έπεσε ξύλο στο κοινοβούλιο της Τουρκίας

Στην διπλανή μας χώρα, την Τουρκία βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια για τις αντιρρήσεις που είχαν για ένα νομοσχέδιο για την αλλαγή του δικαστικού συστήματος. Ένας βουλευτής της αντιπολίτευσης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα από την πάλη που δόθηκε με συναδέλφους του.

Διαμαρτυρίες έξω απο τον ΕΟΠΥΥ

Διαμαρτυρίες έγιναν το πρωί έξω από τον ΕΟΠΥΥ από γιατρούς και εργαζόμενους του οργανισμού. Οι διαμαρτυρίες γίνονται για να ζητήσουν την απόσυρση του νομοσχεδίου που καταστρέφει τα νοσοκομεία και την δημόσια υγεία και θα αφήσει χιλιάδες ανθρώπους χωρίς περιθάλψει βάση τα λόγια των γιατρών και των εργαζόμενων.

Συνέλευση κονοβουλετικής ομάδας της ΝΔ

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καλεί την κοινοβουλευτική ομάδα του στις 30 Ιανουαρίου με έκτακτη συνεδρίαση. Φαίνεται ότι αυτή η συνεδρίαση γίνεται για να δοθούν οι οδηγίες για την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος ενόψει των Ευρωεκλογών.

Ξανά σε λειτουργία η σελίδα της ΝΔ

Εδώ και κάποιες ώρες το site της Νέας Δημοκρατίας δεν λειτουργούσε, ο λόγος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, μπορεί να ήταν τεχνικό πρόβλημα ή να είχε χακαριστεί από αγνώστους. Πάντως εδώ και λίγη ώρα λειτουργεί κανονικά.

Ελεύθερη τίγρη στους δρόμους

Μια τίγρης κυκλοφορούσε ελεύθερη στους δρόμους της Αργεντινής. Οι κάτοικοι προσπάθησαν να πιάσουν την τίγρη αλλά δεν μπορούσαν να τα καταφέρουν και πήραν την απόφαση να την πυροβολήσουν γιατί πιστεύουν ότι η τίγρης ετοιμαζόταν να κάνει επίθεση σε ανθρώπους.

Τέλος για το Α.Τ Ακροπόλεως

Το αστυνομικό τμήμα και το τμήμα ασφάλεια Ακροπόλεως κλείνει όπως δήλωσε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας. Οι υπάλληλοι των τμημάτων θα μεταφερθούν στα αστυνομικά τμήματα Ομόνοιας και Συντάγματος.

Εισβολή στην έπαυλη της Ριάνα

Στην έπαυλη που μένει η Ριάνα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο θαυμαστές της εισέβαλαν μέσα για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους σταρ. Όμως οι σωματοφύλακες της τραγουδίστριας κατάλαβαν ότι έχουν εισβάλει και αμέσως τους έβγαλαν έξω ένας θαυμαστής κατάφερε να φτάσει μέχρι την πισίνα και να δει με κλεφτές ματιές την τραγουδίστρια αλλά οι σωματοφύλακες τον αντιλήφθηκαν και τον έβγαλαν έξω με τους υπόλοιπους.

Σελίδες