Το σκάνδαλο της χρονιάς;

Επιτέλους, έπειτα απο τόσες πολλές και έντονες φήμες, έφτασε και η ώρα της ντροπιαστικής παραδοχής! Ανακατωσούρα άνευ προηγουμένου δημιούργησε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Ρούμπεν Χαϊραπετιάν, καθώς σε δήλωσή του στον Τύπο της χώρας αποκάλυψε πως το παιχνίδι με την Αλβανία –το οποίο έστειλε τη δεύτερη στο Euro- ήταν στην πραγματικότητα απολύτως στημένο!
«Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αρμενίας, αλλά και η εθνική ομάδα είναι περιουσιακό στοιχείο του λαού. Είναι σωστό που υπάρχουν παράπονα. Εγώ, ως πρόεδρος της ομοσπονδίας θα κάνω τα πάντα ώστε να ξεπεράσουμε την κρίση. Οι διεθνείς παίκτες δεν θέλουν να αγωνιστούν. Όσον αφορά το παιχνίδι με την Αλβανία, υπήρξε προδοσία κατά τη διάρκειά του. Και ο καλύτερος προπονητής του κόσμου να ήταν στον πάγκο κατά τη διάρκεια του ματς με την Αλβανία, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο», ήταν η δήλωση του προέδρου της ομοσπονδίας, Ρούμπεν Χαϊραπετιάν.
Αρκεί μόνο να θυμήσουμε πως στο συγκεκριμένο ματς, στο Ερεβάν, οι Αλβανοί είχαν επικρατήσει 3-0 των Αρμενίων και σύμφωνα με διάφορες φήμες, αρκετοί διεθνείς της Αρμενίας είχαν μοιραστεί συνολικά το ποσό των 2 εκατ. ευρώ, ώστε να προκύψει αυτό το αποτέλεσμα!

Tags: