Το κρατούσε «μανιάτικο» ο Ζαρντίμ.

Θύελλα σχολίων και ποικίλων αντιδράσεων έχει ξεσπάσει μετά την κίνηση του τεχνικού των Μονεγάσκων να «σνομπάρει» τον Αρσέν Βενγκέρ, τον Αλσατό τεχνικό και να μην ανταλλάξει χειραψία μαζί του, μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Άρσεναλ.

Ο ίδιος δεν δίστασε μάλιστα να βγει δημόσια και να εξηγήσει το λόγο για τον οποίο αντέδρασε έτσι. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια διότι στον πρώτο αγώνα, όταν πήγε να χαιρετίσει τον Βένγκερ, εκείνος γύρισε την πλάτη και έφυγε. Έτσι, ο Ζαρντίμ αποφάσισε πως δεν πρέπει να πάει ξανά εκείνος να τον χαιρετίσει και έτσι, έφυγε για τα αποδυτήρια.

«Πιστεύω πως την αξίζαμε απόλυτα αυτή την πρόκριση. Εκμεταλλευτήκαμε πλήρως τη νίκη μας στον πρώτο αγώνα και οι παίκτες μου δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά. Περιμέναμε πως η ρεβάνς δεν θα ήταν εύκολη. Η Άρσεναλ αξιοποίησε κάποια λάθη που κάναμε και σκόραρε. Τώρα όλες οι ομάδες θα θέλουν να κληρωθούν με μας στα προημιτελικά, αλλά εμείς και πάλι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», πρόσθεσε ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού.

Tags: