Στο... ραντάρ της ΑΕΚ ο Αντετοκούνμπο!

H AEK βρίσκεται στην τελική ευθεία της φετινής σεζόν, όμως ο προγραμματισμός ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου έχει ξεκινήσει, δειλά δειλά εντός των τειχών. Εξάλλου, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, οι συνεργάτες του, αλλά και η διοίκηση της ομάδας, επιθυμούν να αρχίσουν από νωρίς τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, για να δημιουργήσουν μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό η Ένωση ψάχνει παίκτης ικανούς να κάνουν τη διαφορά και να την ανεβάσουν επίπεδο. Μια τέτοια περίπτωση, την οποία... καλοβλέπον στην ομάδα, είναι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στην ACB, με την Ανδόρρα, έχοντας πολύ καλή παρουσία. Ήδη, μάλιστα, ο διεθνής φόργουορντ έχει μπει στο... ραντάρ των 'κιτρινόμαυρων.

Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα αναφέρει και η εφημερίδα 'Ώρα των Σπορ', προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, αλλά είναι σαφές ότι στην ΑΕΚ έχουν βάλει στα... ραντάρ τους, τον διεθνή άσο και στο τέλος της χρονιάς, αναμένεται να 'ψαχτούν' για την περίπτωσή του.

Είναι αναμφίβολα μια πολύ καλή περίπτωση, που συγκαταλέγεται στα εφικτά 'θέλω' της 'Βασίλισσας' για τη νέα σεζόν. Στα συν είναι επίσης, το γεγονός ότι μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις των φόργουορντ.

Ο 25χρονος σμολ φόργουορντ, έχει εξαιρετικά αθλητικά προσόντα και φέτος αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ανδόρρα, με την οποία είναι στην 8η θέση με ρεκόρ 12-12 και προς το παρόν περνάει στα Play Offs.

Ο διεθνής άσος, έχει μέσο όρο 6,6 πόντους, με 63,2% στις βολές, με 61,4% στα δίποντα και με 20,7% στα τρίποντα. Επίσης, έχει μέσο όρο 3,2 ριμπάουντ (2,2αμ.-1επ.), 0,8 τάπες, 0,5 ασίστ, 0,5 κλεψίματα και 1,3 λάθη, σε 15,5 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.