Σάρωσε ο Μαρινάκης...

Οι ερυθρόλευκοι έπεσαν στην Τρίτη θέση και έτσι ο Πρόεδρος προχώρησε σε αποφάσεις σκληρές που δεν έχουν ξαναγίνει στο παρελθόν.

Πήγε στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη και έβγαλε μια ομιλία με πάρα πολύ σκληρή γλώσσα και το κορυφαίο ήταν ότι επέβαλε πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές, ύψους 400.000 ευρώ, τα οποία θα πάνε στα ερασιτεχνικά τμήματα της ομάδας.

Τους είπε επίσης ότι ο Ολυμπιακός στις τελευταίες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα, θα παίξει με άτομα από την ομάδα των νέων!!!

Οι θέσεις πολλών παικτών «τρίζουν» και κάποιοι θα φύγουν από τώρα όπως ο Οτζίτζα και Σεμπά. Στη λίστα προς αποχώρηση παίζουν ονόματα όπως Φορτούνης, Τζούρτζεβιτς, Πάρντο, Μπότια, Μάρτινς αλλά και άλλοι. Φυσικά από την επόμενη σεζόν θα αναλάβει και νέος προπονητής.

Στην ομιλία του χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις και τα είπε έξω από τα δόντια, εκφράζοντας και μεγάλο μέρος των φιλάθλων της ομάδας.

Τους είπε ότι έχουν κάνει τον κόσμο να σιχαθεί την ομάδα, είναι αδιάφοροι, έδιωξαν με τη συμπεριφορά τους τρεις προπονητές, οτι νοιάζονται μόνο για τα σπίτια και τα αυτοκίνητα και όχι για το σύλλογο.

Ενημέρωσε ότι τα υπόλοιπα παιχνίδια θα γίνουν με την Κ20 και λίγους παίχτες από την ομάδα, γιατί οι νέοι ενδιαφέρονται περισσότερο για το καλό της ομάδας.

Πες τα χρυσόστομε!